fbpx

Bedemænd i Odense

Bøilerehauge og Odense Begravelsesforretning

Heden 6, 5000 Odense C

RING HELE DØGNET
66 12 01 32

SEND OS EN E-MAIL
fyns@begravelsedanmark.dk

Din lokale bedemand i Odense

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Vi er et team af fynske bedemænd, som arbejder tæt sammen. For din skyld. Helle Skovmand, Niels Hjernø, Niels Brinck og Michael Sparvath er os, du kan få hjælp af til begravelse eller bisættelse på Fyn.

Du finder os på Heden 6, tæt på OUH, Assistens Kirkegård og Odense Kirkegårdskapel. Der er gratis 2 timers parkering lige ved døren, og vi byder altid indenfor til kaffe, the eller vand og en snak om, hvordan det sidste farvel bliver smukt og særligt.

Odense Begravelsesforretning og Bøilerehauge Begravelse er gennem tiden blevet en del af Begravelse Danmark, og som en del af landets største i branchen. Her kan du være sikker på faglig kompetent hjælp i en svær tid. 

 Ring hele døgnet rundt på tlf. 66 12 01 32

Michael Sparvath

Siden 2014 har jeg været bedemand på Fyn. Jeg er uddannet drivhusgartner, inspireret af mine forældre som har haft gartneri i Brobyværk i mange år. Før jeg blev bedemand, var jeg graver ved Sdr. Broby Kirke i 16 år. Her lagde jeg vægt på et godt samarbejde med bedemændene og familierne ved hver begravelse og bisættelse, og i dag har jeg en stor erfaring med alt, hvad det kræver i kulissen for at sikre jer en smuk og værdig afsked med jeres kære.

Privat er jeg familiemenneske med bopæl i Brobyværk. Tidligere var jeg meget aktiv som bl.a. træner i den lokale fodboldklub, og i dag er jeg i stedet med i den lokale loge.

Hold jer ikke tilbage med særlige ønsker til det sidste farvel, da jeg har en sund sans for logistik og praktiske løsninger, og samtidig er det vigtigt for mig, at alt foregår på en rolig og æstetisk smuk facon.

Du kan ofte møde mig i forretningen i Odense, men jeg kommer også gerne ud til en samtale i dit hjem.

Helle Skovmand

Siden 2017 har jeg holdt af mit job som bedemand. I vil opleve som familier, at jeg møder jer med åbne arme og et smil, som er min måde at vise empati på.

Privat bor jeg med min mand i Skibhuskvarteret, er aktiv i Rotary og som frivillig i foreningslivet i Otterup, hvor jeg også ofte har opgaver som bedemand.

Jeg vil gerne gøre en forskel for jer pårørende ved at rådgive og være lyttende. Det er vigtigt for mig at få skabt en rolig og tryg atmosfære under samtalen og hele forløbet igennem indtil bisættelse eller begravelse.

Claus Juhl Hansen

Jeg er startet som lokal Bedemand i juni 2023 og vil som din bedemand lytte til jeres ønsker og ingen ønsker er for store. Jeg vil gøre alt for at opfylde dem.
Lad mig sørge for den sidste afsked bliver et værdigt minde for familien/venner og ikke mindst for den afdøde.

Begravelse Danmark - Odense

Heden 6, 5000 Odense C, Danmark

Kortege af motorcykler fulgte Arne på vej

Familien til Arne Mogensen havde valgt at få en sortmalet kiste pyntet med et rødt blomsterhjerte, og fordi Arne brændte for at køre på motorcykel gennem hele livet, blev hans kiste også kørt i motorcykel med sidevogn fra Begravelse Danmarks kontor i Odense til Skellerup Kirke, hvor begravelsen fandt sted. Hele vejen blev han fulgt af omkring 40 pårørende på motorcykler – og bagest med en stor, brummende Chevrolet.

Før afgang samledes alle foran Begravelse Danmarks forretning på Heden i Odense, hvor de fik kaffe og the, inden de kørte afsted, forbi Arne Mogensens hjem til kirken med den blankpolerede Harley med kisten i sidevognen i front.r

Bedemænd i Odense med erfaring - begravelser og bisættelser

I 2016 blev Bøilerehauge Begravelse en del af Begravelse Danmark med hovedkontor på Heden 6 i det centrale Odense, tæt ved Odense Universitetshospital og Kirkegårds-kapellet i Assistenskirkegården.

Den karakteristiske bygning har i mange år været centrum for Begravelse Danmarks virke i Odense, som er en videreførelse af både Odense Begravelsesforretning og Bøilerehauge Begravelse.

Forvent 360 graders service hos os. Vi tager hånd om det hele fra første kald til sidste farvel. Vores passion er at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Vi tilbyder værdige og mindeværdige ceremonier til begravelser og bisættelser i Odense, hvor vores erfarne team skaber personlige afskedsmomenter med respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en mere intim bisættelse, tilpasser vi os dine præferencer og skaber en unik ceremoni, der ærer den afdøde på en betydningsfuld måde.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en smuk og betydningsfuld afsked, og vores erfarne rådgivere er til rådighed for at støtte dig gennem hele processen i Odense.

Få hjælp af din lokale bedemand

Forvent at vi:

  • Tilbyder en samtale med én af os enten hjemme hosdig eller i vores forretning
  • Koordinerer aftaler med præst, kirke, graver og andre samarbejdspartnere
  • Kører i rustvogn til ilægning og til højtidelighed
  • Bestiller dødsannonce, blomster/kranse og gravsten
  • Håndterer alle nødvendige dokumenter og hjælper med alt det praktiske
  • Giver dig et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

Bedemand med lokalkendskab

Værdien af vores lokalkendskab er, at I kan forvente en bisættelse eller begravelse efter jeres ønsker. Samarbejdet i kulissen fungerer, fordi vi kender de lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige led, der er med til at danne rammen om en smuk og respektfuld højtidelighed.

Bedemand Odense - Begravelser og bisættelser i Odense