Produkter og priser

RING HELE DØGNET
52 112 112

TAG SELV STILLING
Planlæg dit eget farvel

Kister og urner 

 

Du kan få kister og urner i mange varianter. I flere tilfælde har den afdøde selv haft ønske om en bestemt kiste eller urne – måske nedfældet i Min Sidste Vilje.

Andre gange er det de pårørende, der vælger. Nedenfor kan du finde inspiration til valget med et udsnit af de muligheder, som vi tilbyder.

Alt er muligt, også at få en unik farve på både kiste og urne. Det koster et tillæg på +1.995 kr. til prisen på den valgte kiste, mens eventuelt matchende urne males vederlagsfrit, hvis du ønsker det.

Det er også altid muligt at kontakte en af vores lokale bedemænd og få en snak om dine ønsker. Mød os i begravelsesforretningen eller lad os komme på besøg for en personlig samtale.

Find din lokale bedemand her..

Kremeringskister og begravelseskister

Nedenfor kan du se eksempler på kister til henholdsvis kremering og jordbegravelse. Begravelseskister er i nogle tilfælde dyrere, fordi de skal have et mere solidt låg.

Hvid klassisk kiste

Begravelse: 7.095 kr.
Bisættelse:  6.095 kr.

Hvid med guirlander

Begravelse: 7.595 kr.
Bisættelse: 6.595 kr.

Orbit kiste, bæredygtig

Begravelse/bisættelse: Hvid 7.995 kr.
Her vist med blomster

Fyrretræ, ubehandlet

Begravelse/bisættelse: 8.995 kr.

Bambus

Begravelse/bisættelse: 11.995 kr.

Egetræsfiner

Begravelse/bisættelse: 12.995 kr.

Egetræ, massiv

Begravelse: 29.995 kr.
Dansk skovbrug

Kremeringskiste

Bruges ved “direkte” aftaler. 3.350 kr.
Her vist med blomster

Hvid laminat kiste, der ikke er malet

Begravelse: 5.495 kr.
Bisættelse:  4.495 kr.

Tillæg til valgt kiste fra 2.000 kr.

Green Goodbye kiste – skån naturen og miljøet

Består af to dele: den elegante yderkiste og den miljøvenlige inderkiste. Produceret i genanvendelige materialer. Yderkiste genanvendes ca. 20 gange.
Til hynde i inderpapkisten benyttes genanvendt linned, som f.eks. lagner der har været brugt på et sygehus. Produceret i Danmark.
Bisættelse: 6.095 kr.

Urner

Vi tilbyder urner med en bæredygtig profil, ment på den måde at det er 100 % biologisk nedbrydelige urner, der er lavet af materialer der forgår inden for 10 år ved normale jordbundsforhold, og som ikke er skadelige for vores miljø.

Vi mener det er lige så vigtigt at have omtanke for det miljø vi lever i og som vores efterkommere skal leve i, også når vi skal herfra. Alle nedenstående urner lever i den grad op til høj kvalitet og er fremstillet efter anvisninger fra Danske Krematoriers Landsforening.

Bestla urnen giver i alt sin enkelthed en smuk afsked. Den har et flot klassisk udseende og er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig.

Udsalgspris 995 kr. 

.

Natur urner og Gefn urne

Natur urnerne er produceret i 100% nedbrydeligt materiale. Udsalgspris 995 kr. Gefn urnen er produceret i 100% nedbrydeligt materiale. Udsalgspris 695 kr. 

 

Askerør

Benyttes ved askespredning over åbent hav. I som familie afhenter selv afslutningsvis askeurnen på krematorium eller i forretningen. Askespredningen skal foregå mindst 200 meter fra kysten, hvor I kan tage låget af urnerøret og gennemføre spredningen fra agter dæk, således at vind- og strømretning er væk fra båden. Urnerne er lavet i bionedbrydeligt materiale: 995 kr.

Bambus-urne med hjerte

Naturvenlig bambus-urne produceret på dansk fabrik. Hvis du selv ønsker at afhente askeurnen på krematorium eller i forretningen, leveres askeurnen i en pæn transportkasse med hank. Leveres med hjerte: 1.300 kr.

Museums urner

Bæredygtig pap-urne med læderhank og prægning med livets træ. Håndlavet på Viborg Arbejdende Museum. Urnen er godkendt for benyttelse på alle danske kirkegårde: 1.300 kr.

UURNA FILT URNER

Uurnas filtede urner er æstetiske og bæredygtige. Omsorg for naturen er en vigtig del af livet. Det gælder også ved livets afslutning.
Råmaterialet til fremstilling af urner er uld, som er en fornybar og rigelig ressource og der benyttes hovedsagelig naturfarvet, dansk uld.
Til dekoration bruges uld og silke, der er farvet med miljøvenlige farvestoffer. Træ, læder og pil samt sneglehuse og sten bruges til lukninger.
I fremstillingsprocessen bruges kun vand og sæbe. Urnerne stives let med naturlig stivelse.
Uld nedbrydes fuldstændigt i jorden og efterlader endda jorden beriget, fordi uld indeholder nyttige mineraler og organiske stoffer.
Fremstillingen belaster ikke miljøet. De overholder alle standarder for grøn begravelse og urnerne er udviklet i samråd med bedemænd og krematorier.
Pris for Uurna filt urne 2.100 kr. Filt urnerne produceres i Filtværket i Odense, og de kan leveres på få dage.

Kister og urner til børn

En lille hvid klassisk hvid kiste koster fra 2.295 kr. Urner til de små har vi til fast pris 795 kr.