Produkter og priser

 

RING HELE DØGNET
52 112 112

TAG SELV STILLING
Planlæg dit eget farvel

Kister og urner 

 

Du kan få kister og urner i mange varianter. I flere tilfælde har den afdøde selv haft ønske om en bestemt kiste eller urne – måske nedfældet i Min Sidste Vilje.

Andre gange er det de pårørende, der vælger. Nedenfor kan du finde inspiration til valget med et udsnit af de muligheder, som vi tilbyder.

Alt er muligt, også at få en unik farve på både kiste og urne. Det koster et tillæg på +1.995 kr. til prisen på den valgte kiste, mens eventuelt matchende urne males vederlagsfrit, hvis du ønsker det.

Det er også altid muligt at kontakte en af vores lokale bedemænd og få en snak om dine ønsker. Mød os i begravelsesforretningen eller lad os komme på besøg for en personlig samtale.

Find din lokale bedemand her..

Kremeringskister og begravelseskister

Nedenfor kan du se eksempler på kister til henholdsvis kremering og jordbegravelse. Begravelseskister er i nogle tilfælde dyrere, fordi de skal have et mere solidt låg.

Hvid klassisk kiste

Begravelse: 7.095 kr.
Bisættelse:  6.095 kr.

Hvid med guirlander

Begravelse: 7.595 kr.
Bisættelse: 6.595 kr.

Orbit kiste, bæredygtig

Begravelse/bisættelse: Hvid 7.595 kr.
Her vist med blomster

Fyrretræ, ubehandlet

Begravelse/bisættelse: 8.450 kr.

Bambus

Begravelse/bisættelse: 11.250 kr.

Egetræsfiner

Begravelse/bisættelse: 12.600 kr.

Egetræ, massiv

Begravelse: 29.995 kr.
Dansk skovbrug

Kremeringskiste

Bruges ved “direkte” aftaler. 3.350 kr.
Her vist med blomster

Hvid i overstørrelse

Tillæg til valgt kiste fra 1.995 kr.

Urner

Nedenfor kan du se et udsnit af de urner, som vi forhandler. Alle urner er fremstillet efter anvisninger fra Danske Krematoriers Landsforening. Nature-urnerne er produceret i Aarhus i 100% nedbrydeligt materiale fra dansk bæredygtigt skovbrug. Fås i mange  varianter til fastpris: 995 kr.

 

Natur urner, med motiv

Nature urnen fås også med nedenstående motiver: 1.140 kr. 

Askerør

Benyttes ved askespredning over åbent hav. I som familie afhenter selv afslutningsvis askeurnen på krematorium eller i forretningen. Askespredningen skal foregå mindst 200 meter fra kysten, hvor I kan tage låget af urnerøret og gennemføre spredningen fra agter dæk, således at vind- og strømretning er væk fra båden. Urnerne er lavet i bionedbrydeligt materiale: 995 kr.

Bambus-urne med hjerte

Naturvenlig bambus-urne produceret på dansk fabrik. Hvis du selv ønsker at afhente askeurnen på krematorium eller i forretningen, leveres askeurnen i en pæn transportkasse med hank. Leveres med hjerte: 1.195 kr.

Museums urner

Bæredygtig pap-urne med læderhank og prægning med livets træ. Håndlavet på Viborg Arbejdende Museum. Urnen er godkendt for benyttelse på alle danske kirkegård: 1.300 kr.

Kister og urner til børn

En lille hvid klassisk hvid kiste koster fra 1.625 kr. Urner til de små har vi til fast pris 795 kr.