Kontakt en af vores bedemænd for samtale i dag

RING HELE DØGNET
52 112 112

TAG SELV STILLING
Planlæg dit eget farvel

Find din lokale bedemand

Begravelse Danmark har over 25 begravelsesforretninger over hele landet. Sammen med de pårørende har vi har siden 1881 været med til at skabe en smuk og værdig afsked. Find din lokale bedemand herunder.

Jylland

Teamet i Jylland består af forretninger og kolleger i Aalborg, Aarhus, Fredericia og Haderslev. Ring hele døgnet for uforpligtende samtale og eventuelt et møde i forretningen eller privaten i dag.

Tilst / Aarhus


86 24 15 44

Hvad skal du have med til bedemanden?

For at kunne anmelde et dødsfald til myndighederne har bedemanden brug for visse attester og dokumenter.

Læs mere

Hvad koster en begravelse/bisættelse?

Det kan være svært at gennemskue prissætningen og der er mange myter omkring bedemands branchen. Begravelse Danmark ønsker at gøre priserne så klare og gennemskuelige som muligt. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bedemænd og få et Overslag på udgifterne ved en begravelse/bisættelse.

Find en bedemand i din region her

Fyn

På Fyn har vi gennem mange år opbygget stor erfaring gennem Odense Begravelsesforretning og Bøilerehauge Begravelse. Vores forretning er beliggende på Heden 6 i Odense. Med vores afdelinger i Nyborg, Faaborg og Otterup sikrer vi, at opgaver kan løses over hele Fyn med stor faglighed og lokalt kendskab.

Lolland-Falster

Vores team der dækker hele Lolland og Falster, arbejder ud fra butikkerne i Nykøbing F, Maribo og Nakskov.
Mørch´s Begravelsesforretning, der i mere end 40 år har ligget på Slotsgade, er flyttet til Lindholmcentret på Vendsysselvej i Nykøbing Falster. I 2015 er teamet blevet udvidet med kollegaerne fra Begravelsesforretningen Bundgaards Eftf. I 2017 er Vestlollands Begravelsesforretning i Nakskov samt Nysted Begravelsesforretning også kommet til og i 2018 blev Kurdahls Begavelsesforretning i Nakskov en del af Begravelse Danmark.

Sjælland

Midt- og sydsjælland bliver dækket af et solidt team af bedemænd, der hver især er forankret lokalt i hele området. Med Wismanns Begravelsesforretning som udgangspunkt dækker vi det meste af midt- og sydsjælland med et stærkt netværk og team af bedemænd.