Økonomi ved en begravelse/bisættelse

Der er ikke to begravelser/bisættelser der er ens, hvorfor det kan være svært at give et konkret prisoverslag. Men vi har nedenfor nævnt nogle forskellige muligheder, hvor vi har angivet prisen på den kiste og urne som typisk bruges i de forskellige situationer. Prisen for bedemandens arbejde afhænger af det der bliver aftalt med de pårørende, så kontakt os gerne uanset tidspunkt på ugen/ døgnet for en yderligere afklaring af udgiften til en begravelse/bisættelse.

I forbindelse med en begravelse/bisættelse kan man typisk inddele udgifterne i 3 typer:

 • Udgifterne til bedemanden (kiste, urne, praktisk assistance, kørsler med mere)
 • Udgifterne til andre leverandører (blomster, avisannoncering, gravsten, Mindesammenkomst mm)
 • Udgifterne til det offentlige (gravsted på kirkegård, evt. leje af kapel, udgift til krematoriet mm) og her er udgiften også meget afhængig af om afdøde var medlem af Folkekirken.

 

På baggrund af ca. 4.000 samtaler med pårørende om året, har vi i Begravelse Danmark flere muligheder for at skabe det helt særlige farvel. Udgiften er variabel, da de pårørendes ønsker, kan varierer fra kr. 9.933 og opefter. Typisk ligger den gennemsnitlige omkostning til en begravelse/bisættelse omkring kr. 15.000,-, som igen afhænger af ønskerne og herfra kan man fratrække evt. begravelseshjælp eller andre tilskudsondringer. Vi har på den baggrund en række muligheder.

Direkte Aftale – kremering:
Denne aftale er beregnet til de dødsfald, hvor afdøde køres direkte fra døds-stedet til et krematorium. Der er ingen særlig planlægning i forbindelse dødsfaldet og der afholdes ingen ceremoni.
De øvrige omkostninger for bedemandens arbejde og kørsel aftales individuelt.

Basis Aftale – kremering:
Dækker de mest almindelige serviceydelser indenfor normal arbejdstid og har også en dansk produceret hvid kiste, som en del af aftalen.
De øvrige omkostninger for bedemandens arbejde og kørsel aftales individuelt.

Plus Aftale – kremering:
Dækker alle serviceydelser, med en dansk produceret hvid kiste, som en del af aftalen. Denne aftale dækker alle serviceydelser uanset tidspunkt på ugen og døgnet.
De øvrige omkostninger for bedemandens arbejde og kørsel aftales individuelt.

Bambus Aftale – kremering:
Den mest omfattende aftale er vores  Bambus aftale, som omfatter en bæredygtig bambus-kiste og en bæredygtig bambus-urne, samt alle øvrige serviceydelser inkluderet uanset tidspunkt på ugen og døgnet.

De øvrige omkostninger for bedemands arbejde og kørsel aftales individuelt.

www.begravelser.dk
På begravelser.dk er det muligt at arrangere og købe såvel en bisættelse, som en begravelse og når man har betalt med sit kreditkort, koordinere man resten af ceremonien med vores servicecenter. Der er således intet personligt møde med bedemanden, men det vil være medarbejdere og rustvogne fra Begravelse Danmark, som gennemfører opgaven. Priser fra kr. 7.173,-.

Se mere på www.begravelser.dk for yderligere information om de forskellige muligheder.

Eksempler på forskellige ceremonier 
Bisættes uden ceremoni – på hverdage, fra kr. 9.933,-
Direkte Aftale, som omfatter en umalet basis-kiste, hvid urne, samt en kørsel fra døds-stedet til krematoriet indenfor normal arbejdstid. Aftalen indeholder en dansk produceret kiste, som leveres umalet og med rebhåndtag.

 • Gravsted: Prisen fra Kirkegården.
 • Kremeringudgift : Pris fra krematoriet.
 • Blomster, annonce, gravsten, efterfølgende mindesamvær aftales.

De øvrige omkostninger for bedemandens arbejde og kørsel aftales individuelt.

Bisættes med urnenedsættelse på kirkegård – på hverdage, fra kr. 15.952,-
Basis aftale, som omfatter dansk produceret hvid kiste, en hvid urne og alle serviceydelser inkluderet, når det sker indenfor tidsrummet 09.00 – 16.00 . Aftalen indeholder en dansk produceret hvidmalet kvalitets-kiste.

 • Gravsted: Prisen fra Kirkegården.
 • Kremeringudgift : Pris fra krematoriet.
 • Blomster, annonce, gravsten, efterfølgende mindesamvær aftales.

Bisættes med ceremoni og asken spredes over havet, fra kr. 15.527,-
Basis aftale som omfatter dansk produceret hvid kiste, askerør med taske og alle serviceydelser inkluderet, når det sker indenfor tidsrummet 09.00 – 16.00 . Aftalen indeholder en dansk produceret hvidmalet kvalitets-kiste.

 • Spredes over havet af pårørende.
 • Kremeringudgift: Pris fra krematoriet.
 • Blomster, annonce, efterfølgende mindesamvær aftales.

Begravelse – med nedsætning af kiste på Kirkegård fra kr. 15.527,-
Basis aftale, som omfatter hvid begravelses-kiste samt alle serviceydelser, dog ikke ekstra mand til bæring, hvis det kræves. Afholdes indenfor normal arbejdstid. Aftalen indeholder en dansk produceret hvidmalet kvalitets-kiste.

 • Afdødes kiste nedsænkes i et gravsted på en kirkegård.
 • Gravsted på kirkegården: Pris fra Kirkegården.
 • Blomster, annonce, gravsten, efterfølgende mindesamvær aftales.

Prisoverslag:
Vi udarbejder altid et skriftligt og bindende overslag på udgifterne for bedemandens service og vi er behjælpelig med at vurdere udgifterne fra andre leverandører og de offentlige leverandører.

 FIND DIN LOKALE BEDEMAND

RING DØGNET RUNDT

52 112 112