Bestil begravelsen online

Hos Begravelse Danmark kan du også vælge at bestille begravelsen online via vores hjemmeside begravelser.dk.
Du bestiller kiste, tilbehør og blomster online, og aftaler så efterfølgende detaljer med os på telefon. Din lokale bedemand tager sig derefter af det praktiske i forbindelse med afskeden. Når du bestiller online, udfører du selv en del af de opgaver bedemanden normalt tager sig af, og sparer derved 60-65%.

Få overblik over forløbet her:

  • 1. Du bestiller enten en begravelse eller en bisættelse her på siden. Vi har lavet færdige pakker til dig. Du kan købe pakkerne som de er – eller du kan skifte de forvalgte produkter ud med andre alternativer. Du har også mulighed for at tilvælge andet tilbehør og blomster.
  • 2. Du udfylder nogle få oplysninger om afdøde og om dig selv. Bl.a. er det vigtigt, at vi kender dit telefonnummer, så vi kan ringe dig op og aftale de nærmere detaljer. Vi har også brug for din e-mail-adresse til kvitteringen.
  • 3. Du betaler din bestilling her på hjemmesiden, og får straks efter en kvittering på dit køb på mail. Det er altid muligt at lave tilkøb senere, hvis der er noget, du har glemt; det kan kundeservice hjælpe dig med.
  • 4. Vi ringer dig op snarest muligt ift. din bestilling (i tidsrummet 9-19) og aftaler detaljer om tid, sted, ønsker til ceremoni, hjælp til udfyldelse af dødsanmeldelse, aftale med evt. præst og andre spørgsmål du måtte have.
  • 5. Vi sender alle oplysninger til din lokale bedemand, som herefter færdiggør forløbet. Vi har et stort netværk af bedemænd over hele landet.

Læs mere og bestil online

 FIND DIN LOKALE BEDEMAND

RING DØGNET RUNDT

52 112 112