Bedemænd i Aarhus

Tilst Begravelsesforretning

Tilst Skolevej 23A, 8381 Tilst

Aarhus Begravelsesfirma

Viborgvej 24, 8000 Aarhus C

RING HELE DØGNET
86 24 15 44

SEND OS EN E-MAIL
aarhus@begravelsedanmark.dk

 

Dine lokale bedemænd i Tilst og Aarhus

Livets afslutning er en realitet vi fra tid til anden må se i øjnene. Når det sker, har vi brug for nogen, som vil se os i øjnene.

Når døden rammer en af vores nærmeste, bliver vi, som står ved siden af også ramt. Dette gælder for alle, uanset om døden var pludselig og uventet, eller den kommer forventelig og fredelig.

Spørgsmålene er mange og det hele kan virke ret uoverskueligt, når man samtidig er ramt af en sorg. Derfor er det godt at henvende sig til et bedemandsfirma, som har overblik og er helt kendt med alle disse mange spørgsmål og beslutninger.

Vi vil lytte til dine ønsker og spørgsmål og trygt lede dig igennem hele processen, fra du ringer os op første gang, til vi siger pænt farvel til hinanden efter det sidste farvel, når begravelsen eller bisættelsen er overstået.

Du kan ringe til os hele døgnet på tlf. 86 24 15 44 for at aftale samtale på Viborgvej 23 eller i Tilst forretningen, på lokale plejehjem eller på en privat adresse i hele Aarhus.

Hans Henry Langdal, Bedemand i Aarhus og Tilst

Som mennesker bliver vi alle fra tid til anden konfronteret med livets afslutning for en af vore kære. Når det sker, har vi brug for, at nogen vil lytte til vores historie og hjælpe med alt det praktiske, vi pludselig skal tage stilling til.

Jeg vil som din bedemand gøre alt for, at du netop føler dig sådan mødt. Igennem vores samtaler vil du trygt blive ledt igennem alle de praktiske spørgsmål og gøremål. Jeg er altid klar til en snak, både telefonisk og ved fremmøde i vores butik i Tilst.

Mød mig også i begravelsesforretningen på Viborgvej 24 eller til et møde i privaten – naturligvis alle ugens dage.

Karina Christensen, Bedemand Aarhus og Tilst

Det er svært at miste en man holder af. Jeg vil som din bedemand sikre, at du modtager den nødvendige information og hjælp, samt guide dig trygt igennem hele forløbet.

Dette med stor respekt og værdighed, både for dine ønsker og for den, du har mistet. Forvent stor empati – og oplev mit ønske om at gøre en forskel for jer som pårørende.

Mød mig fortrinsvist i begravelsesforretningen på Tilst Skolevej 23A.  Jeg kommer selvfølgelig gerne til jer, eller vi kan mødes i en af vore forretninger – og det gælder både aften og weekend.

Tanja Simonsen, Bedemand i Aarhus 

Jeg vil gøre mit bedst for at opfylde jeres ønsker til en værdig og personlig afsked.

Jeg har i mange år arbejdet med mennesker i forskellige situationer og derfor har jeg en bred erfaring. Jeg vil som bedemand skabe tryghed for dig/jer gennem den svære proces, da et dødsfald for de fleste er en begivenhed med mange spørgsmål og overvejelser.

Det vigtigste for mig er at I føler jer godt hjulpet, at jeg er nærværende og at alle detaljerne er på plads. Jeg kommer gerne hjem til jer eller vi kan vi mødes i begravelsesforretningen.

 

Michael Haslund, Bedemand i hele Aarhus kommune

I livet stilles vi over for nogle svære situationer og beslutninger. Når man som familie har mistet, er det vigtig for mig, at I kan mærke at jeg er der for jer.

Et dødsfald følger der ikke blot tab og sorg med, men også en masse spørgsmål der skal besvares og beslutninger der skal træffes. Det er hér jeg kan hjælpe. Hjælpe med at få overblik over alle de vigtige ting, så jeres afdøde kan få den helt rigtige afsked.

Jeg vil som jeres bedemand lytte til jeres ønsker og ingen ønsker er for store. Jeg vil gøre alt for at kunne opfylde dem. Lad mig sørge for den sidste afsked bliver et værdigt minde for familien/venner og ikke mindst for den afdøde.

Jeg er altid klar til en snak både telefonisk eller ved fremmøde i en af vore butikker. Jeg vil naturligvis også gerne komme hjem til jer, hvis I har brug for dette – og det gælder både aften og weekend.

Begravelse Danmark - Tilst

Tilst Skolevej 23, 8381 Tils, Danmark

Bedemænd med erfaring i Aarhus

Hos os tager vi hånd om både dig som pårørende, den afdøde og alle de opgaver, vi kan hjælpe med undervejs. Vi bruger vores lokalkendskab og brede erfaring med alle forhold i hele processen.

Vi hjælper også ved borgerlige ceremonier eller uanset, hvilken religiøse opfattelse afdøde og I pårørende tilhører. Hos os skal du opleve, at det sidste farvel er jeres sidste farvel.

Derfor, lad os klare alt det praktiske, så I er fri til alt det andet.

Det kan du forvente af din lokale bedemand

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke og evt. graver
  • Planlægning af borgerlig bisættelse / andre religiøse højtideligheder
  • Kørsel og transport med rustvogn - både i og udenfor Aarhus Kommune
  • Bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Håndtering af alle nødvendige dokumenter og hjælp med det praktiske
  • Et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Udelukkende danskproducerede kister og urner

Lokalkendskab

Tilst Begravelsesforretning udspringer oprindeligt fra en snedkerforretning, og siden midten af 1900-tallet blev begravelsesforretningen drevet af Lilly og Børge Carstensen.

I 1996 valgte Tilst Begravelsesforretning at blive en del af Begravelse Danmark. 

Forretningen fremtræder i dag som en moderne forretning og meget nem at finde, da vi holder til i det som kaldes Bilka-krydset. Den store, hvide bygning på hjørnet med p-pladser lige ved døren.