Bedemænd i Nykøbing Falster

Fugls Begravelsesforretning

Gaabensevej 61,4800 Nykøbing F.

RING HELE DØGNET
54 86 16 12

Din lokale bedemand i Nykøbing Falster

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Fugls Begravelsesforretning er beliggende tæt på Nykøbing sygehus. Birgit Møller har drevet begravelsesforretningen i mere end 10 år  i Nykøbing, Sakskøbing og Stubbekøbing. Hun har pr. 1. marts 2022 valgt at blive en del af Begravelse Danmark.

Fugls Begravelsesforretning,  Nykøbing – Ring hele døgnet på 54 86 16 12

Fugls Begravelsesforretning, Sakskøbing – Ring hele døgnet på 54 70 40 98

Grejs Begravelsesforretning, Stubbekøbing – Ring hele døgnet på 54 44 12 43

De lokale bedemænd

Jeg har drevet selvstændig bedemandsforretning igennem mere en 10 år med fysiske forretninger i Nykøbing og Sakskøbing og har pr. 1. marts 2022 valgt at blive en del af Begravelse Danmark.

For mig er det vigtigste at kunne tage hånd om jer som pårørende. Give jer den bedst mulige rådgivning i situationen med god service, hele vejen gennem forløbet fra afhentning til urnenedsættelsen på familiegravstedet.

Jeg sætter omsorg, nærvær og tryghed i højsædet og du skal forvente at kunne mærke mine mange års erfaring på Lolland og Falster.

Ring gerne til mig på vores vagttelefon 54 86 16 12  hele døgnet. Uforpligtende kan vi mødes i begravelsesforretningen eller i hjemmet – også i weekenden.

Poul Erik Due

Jeg har et bredt kendskab til Lolland og Falster, som er en styrke i planlægningen og samarbejdet, hvilket i sidste ende er en garanti for jer pårørende om en særlig oplevelse. Det betyder ALT for mig at udvise hjælpsomhed og faglighed, så afskeden med afdøde foregår på en rolig og velorganiseret vis.

Begravelse Danmark - Nykøbing Fugls

Gaabensevej 61,4800 Nykøbing F.

Lokale bedemænd med erfaring

Med flere hundrede begravelser og bisættelser bag os kender vi til områdets plejehjem, boligkvarterer, kirker og kapeller. Den viden og erfaring kommer jer som pårørende til gavn. I kan hurtigt få svar på jeres spørgsmål, og vi sikrer, at den sidste afsked med jeres kære bliver smukt og mindeværdigt.

Hos os tager vi hånd om det hele. I er i fokus, og vi står klar til at gøre alt, hvad der er muligt, for at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Forvent noget af din lokale bedemand:

  • Personlig samtale med én af os enten i vores forretning eller hjemme hos jer
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke og øvrige relevante parter
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce, blomster/kranse samt evt. gravsten
  • Håndtering af alle nødvendige dokumenter og hjælp med det praktiske
  • Få et samlet overslag på alle udgifter under første møde, inkl. service, kiste og urne
  • Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

Din bedemand har lokalkendskab

Vi er lokale, og det gode samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige led i processen er en selvfølge for os. Vi lægger vægt på 360 graders service og kvalitet, så I oplever at finde ro til nærvær ved en smuk og respektfuld begravelse eller bisættelse.