fbpx

Få en bedemand i samtale nu

RING HELE DØGNET
52 112 112

TAG SELV STILLING
Planlæg dit eget farvel

Hvad skal du have klar til bedemanden?

Meget foregår digitalt i dag, men det vil være en hjælp, hvis du har visse oplysninger og til klar til vores møde. Læs mere om hvad du skal have klar til vores møde, gerne i dag.

Læs mere om hvad du skal have med til bedemanden her

Hvad koster en begravelse/bisættelse?

Det kan være svært at gennemskue prissætningen i bedemandsbranchen. Hos Begravelse Danmark kan du forvente udstrakt service, klare aftaler og gennemskuelige priser.

Se vores tre mulige prisaftaler

Begravelseshjælp

Når nogen dør, har de pårørende i mange tilfælde ret til begravelseshjælp, som udbetales af det offentlige. Der er tale om minimum 1.050 kr. og op til 11.650 kr. i tilskud til at gennemføre den ønskede begravelse eller bisættelse.

Læs mere om tilskud her

Skifteretten?

Skifteretten er den myndighed, som tager stilling til, hvordan boet efter afdøde skal skiftes. I de fleste tilfælde kan sagen behandles ved et telefonmøde med en medarbejder fra skifteretten. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt med et fysisk møde i skifteretten.

Er du i tvivl om, hvad du skal have med i skifteretten, kan du se mere her

Hvilken form for begravelse/bisættelse ønsker I?

Begravelse Danmarks bedemand er din faste støtte, når begravelsen skal tilrettelægges. I Begravelse Danmark tager vi os af alt det praktiske før, under og efter højtideligheden, så du kan føle dig i trygge hænder hele vejen.

Se mere om de forskellige former for begravelser her

Tilrettelæggelse af begravelsen

Begravelse Danmark kan arrangere hele eller dele af begravelsen med vejledning, attester, kiste, rustvogn, urne, urnepynt, blomster, annoncering, salmeblade og hjælp til selve højtideligheden. Vi ved, du har nok at tænke på i forvejen.

Se hvordan du kan få hjælp til tilrettelæggelsen her

DEN SIDSTE AFSKED
Læs mere om begravelsen

TAG SELV STILLING
Planlæg dit eget farvel