Få en bedemand i samtale lige nu

RING HELE DØGNET
52 112 112

TAG SELV STILLING
Planlæg dit eget farvel

Praktisk hjælp nu

Få hos Begravelse Danmark dygtige og lokale bedemænd til at hjælper dig med alt det praktiske, ved en begravelseshandling.

Ring hele døgnet for aftale om et møde eller samtale i begravelsesforretning. Læs gerne her mere om hvilke forberedelser du kan foretage på forhånd for at lette processen.

Hvad skal du have med til bedemanden?

For at kunne anmelde et dødsfald til myndighederne har bedemanden brug for visse attester og dokumenter. Det er os som bedemænd som ordner alt, og sikre alle relevante dokumenter underskrives i ro og mag.

Læs mere om hvad du skal have med til bedemanden her

Hvad koster en begravelse/bisættelse?

Det kan være svært at gennemskue prissætningen og der er mange myter omkring bedemands branchen. Begravelse Danmark ønsker at gøre priserne så klare og gennemskuelige som muligt.

Se vores tre mulige prisaftaler

Begravelseshjælp

Når man går bort, har ens pårørende i mange tilfælde ret til begravelseshjælp, som udbetales af det offentlige. Der er tale om minimum 1.050 kr. og op til 11.650 kr. i tilskud til gennemførsel af ønskede begravelse eller bisættelse.

Læs mere om tilskud her

Skifteretten?

Skifteretten er den myndighed, som tager stilling til, hvordan boet efter afdøde skal skiftes. I de fleste tilfælde kan sagen behandles ved et telefonmøde med en medarbejder fra skifteretten. I nogen tilfælde vil det være nødvendigt med et møde i skifteretten.

Er du i tvivl om hvad du skal have med i skifteretten, kan du se mere her

Hvilken begravelse/bisættelse?

Begravelse Danmark bistår dig, når begravelsen skal tilrettelægges. I Begravelse Danmark tager vi os af alt det praktiske før, under og efter begravelsen, så det lever op til dine ønsker.

Se mere om de forskellige former for begravelser her

Tilrettelæggelse af begravelsen

Begravelse Danmark kan arrangere hele eller dele af begravelsen med vejledning, attester, kiste, rustvogn, urne, urnepynt, blomster, annoncering, salmeblade, sanghæfter og hjælp til selve højtideligheden. Vi hjælper dig hele vejen.

Se hvordan du kan få hjælp til tilrettelæggelsen her

DEN SIDSTE AFSKED
Læs mere om begravelsen

TAG SELV STILLING
Planlæg dit eget farvel