Forberedelse

Begravelse Danmarks dygtige bedemænd hjælper dig med alt det praktiske, når du skal tilrettelægge begravelsen. Herunder kan du se mere om hvilke forberedelser du kan foretage på forhånd for at lette processen og du kan læse mere om skifteretten, begravelsesformer og meget andet på undersiderne.

Hvad skal du have med til bedemanden?

For at kunne anmelde et dødsfald til myndighederne har bedemanden brug for visse attester og dokumenter. Læs mere om hvad du skal have med til bedemanden her
Hvad skal du have med til bedemanden?

Hvad koster en begravelse/bisættelse?

Det kan være svært at gennemskue prissætningen og der er mange myter omkring bedemands branchen. Begravelse Danmark ønsker at gøre priserne så klare og gennemskuelige som muligt. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores bedemænd og få et Overslag på udgifterne ved en begravelse/bisættelse.

Begravelseshjælp

Når man dør, har ens pårørende i mange tilfælde ret til begravelseshjælp, som udbetales af det offentlige. Læs mere om tilskud her:
Begravelseshjælp

Skifteretten

Skifteretten er den myndighed, som tager stilling til, hvordan boet efter afdøde skal skiftes. I de fleste tilfælde kan sagen behandles ved et telefonmøde med en medarbejder fra skifteretten. I nogen tilfælde vil det være nødvendigt med et møde i skifteretten.
Er du i tvivl om hvad du skal have med i skifteretten, kan du se mere her:
Skifteretten

Hvilken begravelse/bisættelse?

Begravelse Danmark bistår dig, når begravelsen skal tilrettelægges. I Begravelse Danmark tager vi os af alt det praktiske før, under og efter begravelsen, så det lever op til dine ønsker.
Se mere om de forskellige former for begravelser her:
Hvilken begravelse/bisættelse?

Tilrettelæggelse af begravelsen

Begravelse Danmark kan arrangere hele eller dele af begravelsen med vejledning, attester, kiste, rustvogn, urne, urnepynt, blomster, annoncering, salmeblade, sanghæfter og hjælp til selve højtideligheden. Vi hjælper dig hele vejen.
Se hvordan du kan få hjælp til tilrettelæggelsen her:
Tilrettelæggelse af begravelsen