fbpx

Bedemænd i Aarhus

Aarhus Bedemandsfirma

Viborgvej 24, 8000 Aarhus C

RING HELE DØGNET
86 13 75 75

SEND OS EN E-MAIL
aarhus@begravelsedanmark.dk

 

Vælg en bedemand centralt i Aarhus

Kontakt Karina, Tanja, Hans Henry eller Sebastian på tlf. 86 13 75 75 for en uforpligtende samtale. Ring gerne hele døgnet. Intet er for stort eller for småt til, at du kan spørge os om det. 

Vi ved, der skal træffes beslutning om en masse praktiske spørgsmål ift. den forestående bisættelse eller begravelse. Det er det vi er her for at støtte jer i.

Som bedemand midt i Aarhus bruger vi vores lokalkendskab og mangeårige erfaring til at skabe de optimale rammer for den begravelse eller bisættelse i Aarhus og omegn.

I fællesskab finder vi gode løsninger, som du senere vil kunne glæde dig over. Denne proces og din tilfredshed er vigtig for os. Det kan aldrig gøres om.

Mød os på Viborgvej – tæt på det gamle Aarhus Amtshospital.

Hans Henry, Bedemand Aarhus

Det er svært at miste en man holder af. Jeg vil som din bedemand sikre, at du modtager den nødvendige information og hjælp. Simpelthen guide dig trygt igennem hele forløbet.

Dette med stor respekt og værdighed, både for dine ønsker og for den, du har mistet. Forvent stor empati – og oplev mit ønske om at gøre en forskel for jer som pårørende.

Mød mig i begravelsesforretningen på Viborgvej 24 – lige ved siden af Aarhus Vestre Kirkegård.  Jeg kommer selvfølgelig gerne til jer – og I er også velkomne til et møde i butikken. Kontakt os gerne både aften og i weekenden.

Karina Christensen, Bedemand Aarhus Midtby

Det er svært at miste en man holder af. Jeg vil som din bedemand sikre, at du modtager den nødvendige information og hjælp, og jeg guider dig trygt igennem hele processen.

Mærk dette på et uforpligtende møde i forretningen eller hos jer. Lad mig arrangere en højtidelighed f.eks. i Møllevangskirken eller en borgerlig ceremoni uden præst fra Vestre kirkegårds Kapel. Få det, så afskeden opfylder jeres unikke ønsker til at ære afdøde.

Ring hele døgnet på tlf. 86 13 75 75 for at aftale samtale på Viborgvej 24, på Hospice Søholm, på lokale plejehjem eller på en privat adresse inden for Aarhus Kommune. 

Tanja Simonsen, Bedemand Århus Midtby

Jeg vil gøre mit bedst for at opfylde jeres ønsker til en værdig og personlig afsked.

Jeg har i mange år arbejdet med mennesker i forskellige situationer og derfor har jeg en bred erfaring. Jeg vil som bedemand skabe tryghed for dig/jer gennem den svære proces, da et dødsfald for de fleste er en begivenhed med mange spørgsmål og overvejelser.

Det vigtigste for mig er at I føler jer godt hjulpet, at jeg er nærværende og at alle detaljerne er på plads. Jeg kommer gerne hjem til jer eller vi kan vi mødes i begravelsesforretningen.

Sebastian Kimer, Bedemand i hele Aarhus kommune

I livet stilles vi over for nogle svære situationer og beslutninger. Når man som familie har mistet, er det vigtig for mig, at I kan mærke at jeg er der for jer.

Et dødsfald følger der ikke blot tab og sorg med, men også en masse spørgsmål der skal besvares og beslutninger der skal træffes. Det er hér jeg kan hjælpe. Hjælpe med at få overblik over alle de vigtige ting, så jeres afdøde kan få den helt rigtige afsked.

Jeg vil som jeres bedemand lytte til jeres ønsker og ingen ønsker er for store. Jeg vil gøre alt for at kunne opfylde dem. Lad mig sørge for den sidste afsked bliver et værdigt minde for familien/venner og ikke mindst for den afdøde.

Jeg er altid klar til en snak både telefonisk eller ved fremmøde i en af vore butikker. Jeg vil naturligvis også gerne komme hjem til jer, hvis I har brug for dette – og det gælder både aften og weekend.

Begravelse Danmark

Viborgvej 24, 8000 Århus C, Danmark

Bedemænd med erfaring

Få overblik over alt det, som er overvældende, når et dødsfald er sket, og der skal tages den sidste afsked. Vi hjælper med at bestille blomster, kirke og evt. sten. Vi ordner papirarbejde og er der for jer under hele processen.

Få også hjælp, hvis I ønsker en borgerlig begravelse eller bisættelse - eller hvis I tilhører et andet trossamfund end Folkekirken. Hos os ønsker vi, at det sidste farvel må blive jeres sidste farvel. Derfor, lad os klare alt det praktiske, så I er fri til alt det andet.

Det betyder noget, at vi kan trække på vores lokalkendskab og store viden om alle muligheder, både i samarbejdet med præster, kirker og i forhold til andre ønsker, I har behov for at få hjælp til.

Bedemanden hjælper med det hele

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Planlægning af borgerlig bisættelse / andre religiøse højtideligheder.
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Ordner alle nødvendige dokumenter og hjælper med det praktiske
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

Lokalkendskab, os som bedemænd

Flemming Pedersen som drev Aarhus bedemandsfirma valgte i 2013 at blive en del af Begravelse Danmark. Lokalerne har derfor dannet ramme om bedemandsfirma siden 1974.

Efter en renovering i 2016 er forretningen i dag synligt centralt på Viborgvej overfor det gamle amtssygehus og ganske tæt på Vestre Kirkegård med både Vestre Lille og Store kapelbygninger.