Din lokale bedemand i Aarhus C

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi står klar til at hjælpe uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

86 13 75 75

Aarhus@begravelsedanmark.dk

Vi kender kirker og kirkegårde i Århus C

Vi er lokalkendte og har et stort netværk i Århus

Du er velkommen til at gøre brug af vores mangeårige erfaring og store lokalkendskab. Vi har vores daglige gang i kirkerne og har et stærkt netværk, som gør at de pårørende får et særligt sidste farvel.

86 13 75 75

Aarhus@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Bedemand Aarhus C
Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Bedemand midt i Århus, som takket være det store netværk og lokalkendskab giver pårørende den bedste service. Vi bruger vores lokalkendskab og mangeårige erfaring til at skabe de optimale rammer for begravelse eller bisættelse. Uanset om det er i vores bedemandsforretning eller hjemme hos jer, vil du opleve at vi yder den bedste service.

 86 13 75 75
  

Århus Bedemandsfirma og Flemming Pedersen har siden 1975 drevet begravelsesforretning i lokalerne på Viborgvej i Århus. I 2013 valgte Flemming at Århus Bedemandsfirma skulle være en del af Begravelse Danmark. Efter en gennemgribende renovering af lokalerne er forretningen i dag synlig på Viborgvej tæt på det gamle Århus Amtshospital.

Det hjælper vores bedemand i Århus C med:

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Vi koordinerer aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Vi bestiller dødsannonce og gerne blomster/kranse, hvis du ikke selv har en foretrukken blomsterhandler
  • Vi sørger for de nødvendige dokumenter og hjælper gerne med alt det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifterne for vores service samt kiste og urne
  • Vi bruger danskproducerede kister og urner

Vores bedemænd i Århus C

 Henriette Kegel, bedemand

Henriette Kegel, bedemand

Efter en lang karriere inden for sundhedssektoren, valgte jeg i efteråret 2017 at blive bedemand. Jeg mistede selv en nær slægtning alt for tidligt, så jeg ved, hvor vigtigt den sidste afsked er.
Jeg vil gøre mit yderste for at hjælpe jer igennem jeres svære tid ved at opnå tillid ved første kontakt, udvise empati, tryghed og varme.

Ulrik Baun, bedemand

Ulrik Baun, bedemand

Min erfaring jeres tryghed – for med mere end 15 år som bedemand har jeg hjulpet mange mennesker, når de har mistet og derfor har brug for en bedemand. Jeg vil møde jer i jeres behov og ønsker – så afskeden med den afdøde bliver jeres afsked.

Sammen med mine kollegaer, står vi til rådighed både fra forretningen i Tilst ved Bilka-krydset og i forretningen på Viborgvej 24. Vi kommer selvfølgelig gerne til jer.

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 
 86 13 75 75  
 Aarhus@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Aarhus

Viborgvej 24, Aarhus C, Danmark