Bedemænd i Aarhus

Århus Bedemandsfirma

Viborgvej 24, 8000 Århus C

RING HELE DØGNET
86 13 75 75

SEND OS EN E-MAIL
aarhus@begravelsedanmark.dk

Vælg en bedemand centralt i Århus

Kontakt Karina, Maria og Hans Henry på tlf. 86 13 75 75 for en uforpligtende samtale. Ring gerne hele døgnet. Intet er for stort eller for småt til, at du kan spørge os om det. 

Vi ved, der skal træffes beslutning om en masse praktiske spørgsmål ift. den forestående bisættelse eller begravelse. Det er det vi er her for at støtte jer i.

Som bedemand midt i Århus bruger vi vores lokalkendskab og mangeårige erfaring til at skabe de optimale rammer for den begravelse eller bisættelse i Århus og omegn.

I fællesskab finder vi gode løsninger, som du senere vil kunne glæde dig over. Denne proces og din tilfredshed er vigtig for os. Det kan aldrig gøres om.

Mød os på Viborgvej – tæt på det gamle Århus Amtshospital.

Hans Henry, Bedemand Aarhus

Det er svært at miste en man holder af. Jeg vil som din bedemand sikre, at du modtager den nødvendige information og hjælp. Simpelthen guide dig trygt igennem hele forløbet.

Dette med stor respekt og værdighed, både for dine ønsker og for den, du har mistet. Forvent stor empati – og oplev mit ønske om at gøre en forskel for jer som pårørende.

Mød mig fortrinsvis i begravelsesforretningen på Viborgvej 24 – lige ved siden af Aarhus Vestre Kirkegård.  Jeg kommer selvfølgelig gerne til jer – og I er også velkomne til et møde i butikken. Kontakt os gerne både aften og i weekenden.

Karina Christensen, Bedemand Aarhus Midtby

Det er svært at miste en man holder af. Jeg vil som din bedemand sikre, at du modtager den nødvendige information og hjælp, og jeg guider dig trygt igennem hele processen.

Mærk dette på et uforpligtende møde i forretningen eller hos jer. Lad mig arrangere en højtidelighed f.eks. i Møllevangskirken eller en borgerlig ceremoni uden præst fra Vestre kirkegårds Kapel. Få det, så afskeden opfylder jeres unikke ønsker til at ære afdøde.

Ring hele døgnet på tlf. 86 13 75 75 for at aftale samtale på Viborgvej 24, på Hospice Søholm, på lokale plejehjem eller på en privat adresse inden for Aarhus Kommune. 

Maria Bjerregaard, Bedemand Aarhus Midtby

Det er svært at miste en man holder af. Jeg vil som din bedemand sikre, at du modtager den nødvendige information og hjælp, og jeg guider dig trygt igennem hele processen. Mærk dette på et uforpligtende møde i forretningen eller hos jer.

Lad mig arrangere en højtidelighed f.eks. i fri natur eller en borgerlig ceremoni uden præst fra Vestre kirkegårds Kapel eller få en traditionel højtidelig i kirken med jordpåkastelse. Få det, så afskeden opfylder jeres unikke ønsker til at ære afdøde.

Ring hele døgnet på tlf. 86 13 75 75 for at aftale samtale på Viborgvej 24, på Hospice Søholm, på lokale plejehjem eller på en privat adresse inden for Aarhus Kommune. 

Begravelse Danmark

Viborgvej 24, 8000 Århus C, Danmark

Bedemænd med erfaring

Få overblik over alt det, som er overvældende, når et dødsfald er sket, og der skal tages den sidste afsked. Vi hjælper med at bestille blomster, kirke og evt. sten. Vi ordner papirarbejde og er der for jer under hele processen.

Få også hjælp, hvis I ønsker en borgerlig begravelse eller bisættelse - eller hvis I tilhører et andet trossamfund end Folkekirken. Hos os ønsker vi, at det sidste farvel må blive jeres sidste farvel. Derfor, lad os klare alt det praktiske, så I er fri til alt det andet.

Det betyder noget, at vi kan trække på vores lokalkendskab og store viden om alle muligheder, både i samarbejdet med præster, kirker og i forhold til andre ønsker, I har behov for at få hjælp til.

Bedemanden hjælper med det hele

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Planlægning af borgerlig bisættelse / andre religiøse højtideligheder.
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Ordner alle nødvendige dokumenter og hjælper med det praktiske
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

Lokalkendskab, os som bedemænd

Flemming Pedersen som drev Aarhus bedemandsfirma valgte i 2013 at blive en del af Begravelse Danmark. Lokalerne har derfor dannet ramme om bedemandsfirma siden 1974.

Efter en renovering i 2016 er forretningen i dag synligt centralt på Viborgvej overfor det gamle amtssygehus og ganske tæt på Vestre Kirkegård med både Vestre Lille og Store kapelbygninger.