Bedemand i Nyborg

Ørbæk-Nyborg Begravelsesforretning

Vindingevej 22, 5800 Nyborg

RING HELE DØGNET
65 33 12 20

SEND OS EN E-MAIL
fyns@begravelsedanmark.dk

Din lokale bedemand i Nyborg

I Nyborg vil du oftest møde Charlotte Grell Eiser, men hele teamet på Fyn står klar til at hjælpe, når du har brug for det.

Velkommen til dig og dine kære

Forvent en lyttende og varm modtagelse, når du ringer til os, eller når du kommer ind i vores lokaler på Vindingevej i Nyborg. Og vi er også altid klar til at komme ud til dig.

Vores fornemste opgave er, at alle praktiske detaljer i kulissen fungerer, så I som pårørende har ro til at fokusere på det sidste farvel.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 65 33 12 20

Vores bedemænd

Charlotte Grell Eiser

Jeg startede i 2010 som bedemand i Odense Begravelsesforretning på Falen i Odense. Med en fortid som bankassistent, dagplejer og konferencekoordinator i hotelbranchen har jeg en bred baggrund for at tale med alle.

Forvent, at jeg gør, hvad jeg kan for at skabe et særligt sidste farvel. Som eksempel, da jeg glædede famililen ved at køre forbi fødegården med kisten umiddelbart inden begravelsen.

I en årrække har jeg haft ansvaret for Ørbæk Nyborg Begravelsesforretning, da jeg også privat har et særligt forhold til Østyn. Jeg bor i Kerteminde, er med i den lokale kajakklub og generelt har et godt kendskab til alle samarbejdspartnere på Østfyn.

Michael Sparvath

Jeg startede som bedemand på Fyn i 2014 efter 16 år som graver ved Sdr. Broby Kirke på Sydfyn. I en længere periode passede jeg forretningen i Nyborg og fik et godt kendskab til områdets kirker og samarbejdspartnere.

Jeg er en del af Begravelse Danmark på Fyn og har min primære arbejdsopgaver i og omkring Odense, ligesom jeg kommer meget i Faaborg-området, hvor jeg er lokalkendt og bor med min familie i Brobyværk.

Helle Skovmand

Jeg kom til Begravelse Danmark i foråret 2017 efter flere år som it-konsulent med udgangspunkt i Otterup. Både dengang og nu holdt jeg af mødet med mange mennesker og muligheden for at gøre en positiv forskel. Jeg er glad for arbejdet som bedemand, hvor jeg lægger vægt på at lytte og rådgive de pårørende i de svære situationer.

Det er vigtigt for mig at få skabt en rolig og tryg atmosfære under samtalen og igen ved højtideligheden.

Privat bor jeg i Odense, er gift og har to voksne sønner.

Lars Rasmussen

Jeg har været bedemand siden januar 2020. Som uddannet journalist har jeg arbejdet ved Fyns Amts Avis, været netværkschef i et landsdækkende netværk af erhvervsledere og gennem 14 år drevet et kommunikationsbureau.

Som bedemand trækker jeg på min mange erfaringer med at møde nye mennesker og tale om alt det, der betyder noget i livet.  Som nu det sidste farvel.  Jeg sætter en ære i at kunne løfte en del af byrderne for jer pårørende ved at sørge for praktisk hjælp til at arrangere en smuk begravelse eller bisættelse..

Privat bor jeg i Svendborg, er gift og har 3 voksne døtre.

Begravelse Danmark – Nyborg

Vindingevej 22, 5800 Nyborg, Danmark

Bedemænd med erfaring

Vi ved at begravelse, bisættelse og alle de praktiske opgaver i den forbindelse kan være overvældende, når der skal tages afsked med en nærtstående.

Hos os kan du få hjælp til det hele. Det gælder valg af kiste, urne, blomster, tilbehør og planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Vi bruger vores mangeårige erfaring fra lokalområdet til at få styr på alle detaljerne, og vi kender kirker, præster og kirkegårde ud og ind. 

Forvent at møde empati, faglig viden og omhu hos din lokale bedemand. Det er din garanti for, at det sidste farvel bliver noget særligt.

Det kan du forvente af din lokale bedemand

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn ved ilægning i kiste og ved højtideligheden
  • Bestilling af dødsannonce, gravsten og blomster/kranse
  • Håndtering af alle nødvendige dokumenter og hjælp med det praktiske
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne

Hos os får du udelukkende danskproducerede kister og urner

Bedemand med lokalkendskab

Om du er fra Nyborg, Øksendrup, Måre eller Bovense, ønsker du formentlig en lokal hjemmeside. Det finder du hos os. Vi har et godt og mangeårigt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige personer, som er med til at skabe rammern om en smuk og respektfuld begravelse eller bisættelse.

I 2012 blev Ørbæk-Nyborg Begravelsesforretning en del af Begravelse Danmark og i den forbindelse flyttede forretningen fra Ørbæk til den nuværende beliggenhed på Vindingevej. Her hjælper vi hver dag pårørende med at give deres kære et særligt sidste farvel.