Bedemand i Nyborg

Ørbæk-Nyborg Begravelsesforretning

Vindingevej 22, 5800 Nyborg

RING HELE DØGNET
65 33 12 20

SEND OS EN E-MAIL
fyns@begravelsedanmark.dk

Din lokale bedemand i Nyborg

I Nyborg vil du møde en af os fra Team Fyn, da vi fleksibelt sikrer, at vi står klar til at hjælpe, når du har brug for det.

Velkommen til dig og dine kære

Forvent en lyttende og varm modtagelse, når du ringer til os, eller når du kommer ind i vores lokaler på Vindingevej i Nyborg. Og vi er også altid klar til at komme ud til dig.

Vores fornemste opgave er, at alle praktiske detaljer i kulissen fungerer, så I som pårørende har ro til at fokusere på det sidste farvel.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 65 33 12 20

Vores bedemænd

Michael Sparvath

Jeg startede som bedemand på Fyn i 2014 efter 16 år som graver ved Sdr. Broby Kirke på Sydfyn. I en længere periode passede jeg forretningen i Nyborg og fik et godt kendskab til områdets kirker og samarbejdspartnere.

Jeg er en del af Begravelse Danmark på Fyn og har min primære arbejdsopgaver i og omkring Odense, ligesom jeg kommer meget i Faaborg-området, hvor jeg er lokalkendt og bor med min familie i Brobyværk.

Helle Skovmand

Jeg kom til Begravelse Danmark i foråret 2017 efter flere år som it-konsulent med udgangspunkt i Otterup. Både dengang og nu holdt jeg af mødet med mange mennesker og muligheden for at gøre en positiv forskel. Jeg er glad for arbejdet som bedemand, hvor jeg lægger vægt på at lytte og rådgive de pårørende i de svære situationer.

Det er vigtigt for mig at få skabt en rolig og tryg atmosfære under samtalen og igen ved højtideligheden.

Privat bor jeg i Odense, er gift og har to voksne sønner.

Begravelse Danmark - Nyborg

Vindingevej 22, 5800 Nyborg, Danmark

Bedemænd med erfaring i Nyborg. Hjælp med begravelse og bisættelse.

Vi ved at begravelse, bisættelse og alle de praktiske opgaver i den forbindelse kan være overvældende, når der skal tages afsked med en nærtstående.

Hos os kan du få hjælp til det hele. Det gælder valg af kiste, urne, blomster, tilbehør og planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Vi bruger vores mangeårige erfaring fra lokalområdet til at få styr på alle detaljerne, og vi kender kirker, præster og kirkegårde ud og ind. 

Forvent at møde empati, faglig viden og omhu hos din lokale bedemand. Det er din garanti for, at det sidste farvel bliver noget særligt.

Vi tilbyder værdige og mindeværdige ceremonier til begravelser og bisættelser i Nyborg, hvor vores erfarne team skaber personlige afskedsmomenter med respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en mere intim bisættelse, tilpasser vi os dine præferencer og skaber en unik ceremoni, der ærer den afdøde på en betydningsfuld måde.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en smuk og betydningsfuld afsked, og vores erfarne rådgivere er til rådighed for at støtte dig gennem hele processen i Nyborg.

Det kan du forvente af din lokale bedemand

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn ved ilægning i kiste og ved højtideligheden
  • Bestilling af dødsannonce, gravsten og blomster/kranse
  • Håndtering af alle nødvendige dokumenter og hjælp med det praktiske
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne

Hos os får du udelukkende danskproducerede kister og urner

Bedemand med lokalkendskab

Om du er fra Nyborg, Øksendrup, Måre eller Bovense, ønsker du formentlig en lokal bedemand. Det finder du hos os. Vi har et godt og mangeårigt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige personer, som er med til at skabe rammern om en smuk og respektfuld begravelse eller bisættelse.

I 2012 blev Ørbæk-Nyborg Begravelsesforretning en del af Begravelse Danmark og i den forbindelse flyttede forretningen fra Ørbæk til den nuværende beliggenhed på Vindingevej. Her hjælper vi hver dag pårørende med at give deres kære et særligt sidste farvel.

Bedemand i Nyborg - Begravelser og bisættelser i Nyborg