Bedemand i Glostrup

Mød os i forretningen på

Hovedvejen 127, 2600 Glostrup

RING HELE DØGNET
43 96 00 83

 

Din lokale bedemand på Hovedvejen 127

Tillid, tryghed, åbenhed, ærlighed og pålidelighed.

Det er nøgleordene i vores job som bedemand. De skal alle i spil, når vi udfører vores arbejdes mange facetter.

Herunder er samtalen med familien, afhentning af afdøde, planlægning af hvilken type højtid, der ønskes, udarbejdelse af prisoverslag ud fra familiens ønsker, koordinering med præst, kirke og kirkegård. Dertil kommer blomstervalg, fremstilling af salmehæfte, annoncebestilling og eventuelt skal en af os holde en personlig tale, hvis der ikke skal være en præst med ved højtiden, som for eksempel i et kapel.

Siden 1995 har Begravelse Danmark haft forretninger i Glostrup. I dag ligger vores forretning på Hovedvejen lige ved siden af Acacia Blomster og ved bustoppestedet.

Du kan således let få øje på vores forretning, som gennem årene er blevet brugt af mange borgere i Glostrup, ligesom borgere fra Albertslund, Brøndby, Ishøj, Taastrup og Vallensbæk kender forretningen. 

Begravelse Danmark
Hovedvejen 127, 2600 Glostrup
Ring hele døgnet: 43 96 00 83

Bedemand i Albertslund, Glostrup, Brøndby, Ishøj og Taastrup

Per Nedergaard Hansen, Bedemand

Brug en erfaren og omkostningsbevidst bedemand, der med empati, lokalkendskab og omhu kan sørge for, at det sidste farvel bliver noget særligt.

Lad mig tage hånd om det hele, da jeg ved, at begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked.

Min erfaring og mit netværk bruger jeg hver dag til at skabe et særligt sidste farvel for de pårørende

Begravelse Danmark - Glostrup

Hovedvejen 127, 2600 Glostrup, Danmark

Værdige ceremonier for begravelse og bisættelse hos din bedemand i Glostrup

Vi ved, at begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan virke næsten uoverskueligt lige efter, at en af jeres nære er død. Derfor er I velkomne til at få støtte og hjælp i vores lokale begravelsesforretning.

Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger empati, lokalkendskab og omhu til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Vores dedikerede team er klar til at arrangere respektfulde ceremonier i Glostrup, hvor vi skaber mindeværdige afskedsmomenter med omtanke for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en nærmere bisættelse, tilpasser vi os dine præferencer og skaber en meningsfuld ceremoni, der ærer den afdøde på en personlig måde.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en kærlig afsked, og vores erfarne rådgivere er til rådighed for at støtte dig gennem hele processen i Glostrup.

Få hjælp hos bedemanden i Glostrup

  • Personlig samtale i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke, graver, stenhugger og evt. andre
  • Kørsel og transport med rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Vi håndterer alle nødvendige dokumenter og hjælper med det praktiske
  • Forvent et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne

Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

Bedemand med lokalkendskab

Vi har et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige led, der er med til at skabe forudsætningerne for et smukt og respektfuldt sidste farvel.