Bedemand i Hillerød

Mød Birgit Mortensen på

Frederiksværksgade 4A, 3400 Hillerød

RING HELE DØGNET
48 24 01 00

Din lokale bedemand i Hillerød

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Jeres ønsker er det første, vi lytter til, inden vi rådgiver og leder jer trygt igennem hele processen. Det gælder lige fra du ringer os op første gang, til vi siger pænt farvel til hinanden efter den sidste afsked.

Intet er for stort eller for småt til, at du kan spørge os om det. I fællesskab finder vi gode løsninger, som du senere vil kunne være tilfreds med. Det kan aldrig gøres om.

Mød os på Irmatorvet eller vi kan mødes hos jer i privaten. Vi kan tage en samtale om en mulig begravelse fra f.eks. Nyhuse Kapel eller måske en borgerlig bisættelse uden præst fra Skansekirkegårdens kapelsal.

Begravelse Danmark har haft forretning i Hillerød i mere end 25 år og i dag finder du os på Irmatorvet, Frederiksværksgade 4A, hvor der er gode parkeringsforhold.

 

Vores bedemænd

Birgit Mortensen, bedemand

Jeg har været ansat i Begravelse Danmark siden 2002 og har gennem mine mange år som bedemand opnået et stort kendskab til hele Nordsjælland med Hillerød som udgangspunkt. Det er vigtigt for mig, at I som pårørende modtager den service, I forventer og har krav på.

I samarbejde kan vi gøre det sidste farvel personligt og mindeværdigt.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 48 24 01 00

Karsten Knak Pedersen, Bedemand

Som bedemand har jeg en nærværende og empatisk tilgang. Det er vigtigt for mig at skabe rolige og trygge rammer igennem hele forløbet, og holde overblikket for dig, som har mistet.  

Jeg lytter til dine ønsker og behov, og hjælper med alle de enkeltheder, som former en mindeværdig afsked.  

I samarbejde kan vi gøre det sidste farvel både smukt og personligt.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 48 24 01 00

Sidsel Baltzer, Bedemand

I mine mange års erfaring som bedemand er det vigtig for mig, at de pårørende er trygge ved mig, og de beslutninger vi tager sammen om bisættelsen eller begravelsen.

Døden er en naturlig del af livet. Men selvom døden er selve omdrejningspunktet, er det de pårørende, jeg arbejder med og i fællesskab sørge for, at afdøde får en værdig afsked med livet.

 

Begravelse Danmark - Hillerød

Frederiksværksgade 4A, 3400 Hillerød, Danmark

Bedemand i Hillerød  - værdige begravelser og bisættelser

Du møder et team af meget erfarne bedemænd i Begravelse Danmarks begravelsesforretning i Hillerød. Vi ved, at begravelse eller bisættelse, blomsterbestilling, kirkevalg og papirarbejde kan virke overvældende, når du skal tage afsked. Men vi er her netop for at hjælpe.

Hos os tager vi hånd om det hele. Du kan forvente empati, lokalkendskab og omhu, så det sidste farvel bliver noget særligt.

Vores engagerede team er her for at arrangere betydningsfulde ceremonier inden for begravelser og bisættelser i Hillerød, hvor vi skaber mindeværdige øjeblikke med dyb respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om du ønsker en traditionel jordbegravelse eller en mere personlig bisættelse, tilpasser vi arrangementet efter dine ønsker og behov, og skaber en unik ceremoni, der ærer den afdøde på en varm og meningsfuld måde.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe en smuk og personlig afsked, og vores erfarne rådgivere er til rådighed for at støtte dig gennem hele processen i Hillerød.

Det kan du forvente af din lokale bedemand

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce og kistepynt, blomster og kranse
  • Håndtering af alle nødvendige dokumenter og hjælp med det praktiske
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne

Vi leverer udelukkende danskproducerede kister og urner

Bedemand med lokalkendskab

Med over 25 års tilstedeværelse med begravelsesforretning i Hillerød, er vi kendt af mange lokalt. Ligeledes har vi et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre afgørende partnere, som er med til at danne rammerne om en smuk og respektfuld bisættelse eller begravelse.