Bedemænd i Hillerød

Mød os i forretningen på

Frederiksværksgade 4A, 3400 Hillerød

RING HELE DØGNET
48 24 01 00

Din lokale bedemand i Hillerød

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Vi vil gerne byde dig og din familie Velkommen

Vi vil også gerne passe på jer og os selv!

Her i Begravelse Danmark får vi berøring med mange familier. Nogle af jer, som kommer til os for at få hjælp, er måske særligt udsatte for coronavirus og dens følgevirkninger. Derfor vil vi gerne tage ansvar for at vi alle sammen passer på hinanden.

Vi vil gerne bede jer ringe til os, så vi kan aftale hvordan vi bedst hjælper dig og din familie i netop jeres situation. Det kan betyde, at vi tager samtalen med to familiemedlemmer eller at vi tager snakken og planlægningen over telefon eller måske på FaceTime.

Brug en erfaren og omkostningsbevidst bedemand med lokalkendskab i Hillerød og omegn.

Vi ved at begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked.

Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger empati, loakalkendskab og omhu til at gøre det sidste farvel til noget særligt. 

Begravelse Danmark har været i Hillerød i mere end 25 år og flyttede i 2015 til den nuværende adresse som er Frederikværksgade 4A.

Med stor synlighed og gode parkeringsforhold er beliggenheden optimal for de personer, som ønsker at besøge os i forretningen på Irmatorvet.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 48 24 01 00

Vores bedemænd

Birgit Mortensen

Jeg har været ansat i Begravelse Danmark siden 2002 og har gennem mine mange år som bedemand et stort kendskab til hele Nordsjælland og med Hillerød som udgangspunkt. Det er vigtigt for mig, at I som pårørende modtager den service som I forventer og har krav på , så vi i samarbejde kan gøre det sidste farvel personligt.

Charlotte Fosgrau

Jeg har været bedemand siden 2012, hvor jeg igennem alle årene har hjulpet mange pårørende med at planlægge den sidste afsked for deres nærmeste. At være bedemand er for mig en livsstil, og jeg vil i samarbejde med jer sørge for at mindehøjtideligheden bliver helt som i forventer og hvor tryghed, tillid og omsorg altid er vægtet højt. Det er vigtigt for mig at den service i modtager er unik og fuldstændig tilpasset jeres behov.

Bjarne Jensen

Jeg er en erfaren bedemand, som kom til Begravelse Danmark i 2011. Jeg har gennem mange år arbejdet i Nordsjælland, hvor jeg også bor. Min daglige arbejdsplads er på Tornerosevej i Herlev, men arbejder også i Nordsjælland. Det er vigtigt for mig at udvise hjælpsomhed og faglighed, så afskeden med afdøde foregår på rolig og velorganiseret.

Begravelse Danmark – Hillerød

Frederiksværksgade 4A, 3400 Hillerød, Danmark

Bedemænd med erfaring

Vi ved at begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked.

Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger empati, loakalkendskab og omhu til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Vi hjælper med

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Alle nødvendige dokumenter og hjælper med det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

Lokalkendskab

Vi er lokale, og vi har et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige led der er med til at danne ramme om en smuk og respektfuld begravelse.