Bedemand på Amager

Begravelse Danmark

Amagerbrogade 87, 2300 København S

RING HELE DØGNET
32 59 91 11

SEND OS EN E-MAIL
amager@begravelsedanmark.dk

Steen With, bedemand på Amager

 

Besøg mig i begravelsesforretningen på Amagerbrogade for personlig samtale eller kontakt mig hele døgnet på tlf. 32 59 91 11 for min rådgivning og evt. aftale om besøg i hjemmet.

Forvent fuld service, hvor jeg vil følge dig fra start til slut. Dette fra første samtale til opfølgende dialog, samt i kirken på dagen for højtidelighed. Vi bruger vores erfaring, lokalkendskab til sammen med jer at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Begravelse Danmarks forretning på Amagerbrogade har i mere end 40 år betjent mange familier med en stærk tilknytning til Amager og Christianshavn med døgnservice.

Lad mig arrangere ønskede begravelse eller bisættelse, inkl. vi også ordner alt med blomster, kirker og papirarbejde.

 

Begravelse Danmark - Amager

Amagerbrogade 87, 2300 København, Danmark

Bedemand på Amager med +10 års erfaring - Vi hjælper med begravelser og bisættelser på Amager

Når du vælger Steen som din bedemand, er du lige sikker på en erfaren støtte. Vi ved, det kan være overvældende, når I skal tage afsked. Derfor tager vi hånd om det hele og med vores lokalkendskab sikrer, det bliver en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse.

Vores dedikerede team står til rådighed for at hjælpe med at arrangere smukke begravelser og bisættelser på Amager. Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe en personlig og værdig afsked, der ærer den afdødes liv og minder.

Uanset om du søger en traditionel begravelse eller en intim bisættelse på Amager, er vores erfaring og medfølelse tilgængelige for at skabe en meningsfuld ceremoni, der passer til dine ønsker. Vi er her for at støtte dig gennem hele processen og lette byrden med omfattende begravelses- og bisættelsestjenester.

Vores mål er at skabe en smuk og værdig afsked på Amager, hvor vi tager os af alle detaljer, så du og dine nærmeste kan finde trøst i en personlig ceremoni, der ærer mindet om den elskede.

Forvent 360 graders lokal Amager-service

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Samme bedemand aftaler med præst, kirke og alle, der skal involveres
  • Vi kører med rustvogn i hele landet
  • Dødsannonce og blomster/kranse taler vi om og bestiller for jer
  • Alle nødvendige dokumenter og hjælp med det praktiske står vi for
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Få en bedemand, der udelukkende fører danskproducerede kister og urner

Lokalkendskab som bedemand

I som pårørende får den bedste oplevelse, når vi som bedemænd har et godt kendskab til byens kirker, kapeller og samarbejdspartnere. Vi er der alle sammen for jer, og kun når I er tilfredse, har det været en rigtig god dag for os.

Bemand Amager - Vi hjælper med bisættelse og begravelse