Bedemand i Faaborg

Faaborg Midtfyn og Broby Begravelsesforretning

Banegårdspladsen 9, 5600 Faaborg

RING HELE DØGNET
63 60 00 11

SEND OS EN E-MAIL
fyns@begravelsedanmark.dk

Din lokale bedemand i Faaborg

Du vil oftest møde Michael Sparvath i forretningen i Faaborg, men vi står alle klar til en samtale, når du har brug for det.

Find din lokale bedemand her

Vi ved, at de mange beslutninger kan være overvældende, når en af dine nære dør.

Hos os tager vi hånd om det hele.

Med empati, lokalkendskab og omhu hjælper vi med at gøre det sidste farvel til en mindeværdig oplevelse.

Du er altid velkommen til at kigge ind på Banegårdspladsen til en uforpligtende snak om “Min Sidste Vilje”  – og du kan hente en gratis version lige udenfor døren.

Ring hele døgnet på tlf. 63 60 00 11

Faaborg-Midtfyn & Broby Begravelsesforretning
Banegårdspladsen 9, 5600 Faaborg

De lokale bedemænd

Michael Sparvath

Jeg har fungeret som lokal bedemand siden 2014, og før det var jeg graver og kirketjener ved Sønder Broby Kirke i 16 år. Derigennem har jeg opbygget et nært samarbejde med kirkerne i Nørre Broby, V. Hæsinge, Sandholt Lyndelse, Allested og Vejle.

Som fuldtidsbedemand lægger jeg vægt på at at kunne hjælpe de pårørende i en periode, hvor man har mistet. Det gør jeg ved at lytte og vejlede, så vi sammen får planlagt en værdig afsked.

Privat bor jeg i Brobyværk med min familie og kæledyr. 

Helle Skovmand

Jeg kom til begravelsesforretningen i foråret 2017. Tidligere arbejdede jeg som it-konsulent – bl.a. med mange opgaver i Grønland. Erfaringerne herfra bruger jeg også som bedemand.

Hos mig vil du møde en både smilende og empatisk bedemand. Jeg ønsker at gøre en forskel for jer som pårørende ved at lytte til de ønsker, I har, og dem, I måske endnu ikke har tænkt på. Min opgave er at vejlede jer til den bedst mulige oplevelse i situationen.

Det er vigtigt for mig at få skabt en rolig og tryg atmosfære fra start til slut.

 

Begravelse Danmark - Faaborg

Banegårdspladsen 9, Faaborg, Danmark

Tak fra en mor

Til sammen har vi i det fynske team over 20 års erfaring som bedemænd. Det sikrer dig en kompetent hjælp uanset, hvilken situation du står i.

Som en mor skrev til en af os efter højtideligheden:

"Det har fra første samtale været godt at tale med dig og trygt at vide, at du havde styr på det hele... Bisættelsen foregik under lidt usædvanlige rammer, men højtideligheden blev så fin og højtidelig, som vi havde kunnet ønske."

Vibeke

 

 

Begravelser og bisættelser i Faaborg

Vores dedikerede team står til rådighed i Faaborg for at arrangere smukke og betydningsfulde begravelser og bisættelser, hvor vi skaber mindeværdige ceremonier med respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en bisættelse, tilpasser vi os dine behov og skaber en varig erindring om den elskede afdøde i tæt samarbejde med dig.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at mindes og sige farvel på en meningsfuld måde, og vores erfarne rådgivere er her for at hjælpe og støtte dig gennem hele processen i Faaborg.

Vi hjælper med

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Alle nødvendige dokumenter og hjælper med det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

Lokalkendskab

Vi er lokale, og vi har et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige led, der er med til at danne ramme om en smuk og respektfuld begravelse.

Bedemand Faaborg - hjælper med begravelser og bisættelser i Faaborg

Begravelse eller bisættelse i Faaborg

Blandt andet har vi et indgående kendskab til Faaborg Kirke, som for nylig er blevet renoveret, så den fremstår smuk og moderne.

Flere steder som i Brahetrolleborg Kirke og Vester Åby Kirke hjælper frivillige bærelaug med at bære kisten ind over de stejle trapper og på plads i kirken.