fbpx

Bedemand i Helsingør

Din lokale bedemand på

Kongevejen 87, 3000 Helsingør

RING HELE DØGNET
49 26 11 83

Vores bedemænd i Nordsjælland

Vores erfarne bedemænd har lokalkendskab i Helsingør og Hillerød, som ved alt om begravelse og bisættelse, når der skal tages afsked.

Trygt vil de lede dig igennem hele processen fra du ringer første gang, til I siger pænt farvel til hinanden efter den sidste afsked, når begravelsen eller bisættelsen er overstået.

Vælg en af Begravelse Danmarks ældste forretninger. Vi bruger vores indgående lokalkendskab og faglighed til sammen med jer at gøre det sidste farvel til noget særligt. 

Ring hele døgnet rundt på tlf. 4926 1183 for uforpligtende rådgivning, aftale om møde i privaten eller forretningen på Kongevejen 87 i Helsingør.

Vores bedemænd

Sidsel Baltzer, Bedemand

I mine mange års erfaring som bedemand er det vigtig for mig, at de pårørende er trygge ved mig, og de beslutninger vi tager sammen om bisættelsen eller begravelsen.

Døden er en naturlig del af livet. Men selvom døden er selve omdrejningspunktet, er det de pårørende, jeg arbejder med og i fællesskab sørge for, at afdøde får en værdig afsked med livet.

 

Karsten Knak Pedersen, bedemand

Som bedemand har jeg en nærværende og empatisk tilgang. Det er vigtigt for mig at skabe rolige og trygge rammer igennem hele forløbet, og holde overblikket for dig, som har mistet.  

Jeg lytter til dine ønsker og behov, og hjælper med alle de enkeltheder, som former en mindeværdig afsked.

I samarbejde kan vi gøre det sidste farvel både smukt og personligt.

Jeg træffes ofte på Kongevejen 87 i Helsingør, men jeg kommer også gerne ud til en samtale – det kan være på Frederiksværksgade 4A i Hillerød eller hos dig privat, uanset hvor du er bosat i Nordsjælland.

 

 

Birgit Mortensen, bedemand 

Jeg har været ansat i Begravelse Danmark siden 2002 og har gennem mine mange år som bedemand udviklet et stort kendskab til hele Nordsjælland med Hillerød som udgangspunkt.

Det er vigtigt for mig, at I som pårørende modtager den service, som I forventer og har krav på. I samarbejde kan vi gøre det sidste farvel både smukt og personligt.

Du træffer mig ofte i Hillerød, men jeg kommer også gerne ud til en samtale – det kan være på Kongevej 87 i Helsingør eller hos dig privat, uanset hvor du er på hele Nordsjælland.

 

 

Begravelse Danmark - Helsingør

Kongevejen 87, 3000 Helsingør, Danmark

Bedemand i Helsingør - værdige begravelser og bisættelser med omsorg

Når nogen dør, ved vi godt, at det kan være overvældende at skulle tale med en bedemand om begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde. Men tag det blot helt roligt. Vi har års erfaring og mange højtideligheder bag os, så vi guider dig eller jer som pårørende trygt igennem hele forløbet.

Hos os tager vi hånd om både papirarbejdet og alt det praktiske. Vi er her for jer og bruger empati, vores lokalkendskab og omhu til at arrangere en fin og mindeværdig afsked med jeres kære.

Vores dedikerede team er her for at arrangere meningsfulde ceremonier i Helsingør, hvor vi skaber mindeværdige afskedsmomenter med dyb respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en nærværende bisættelse, tilpasser vi os dine ønsker og skaber en personlig ceremoni, der ærer den afdøde på en værdig og betydningsfuld måde.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe en smuk afsked, og vores erfarne rådgivere står til rådighed for at støtte dig igennem hele processen i Helsingør.

Forvent fuld service af din lokale bedemand

  • Personlig samtale i eget hjem eller i vores forretning
  • Vi koordinerer aftaler med præst, kirke og evt. graver samt andre parter
  • Vi sørger for kørsel i rustvogn
  • Vi bestiller dødsannonce, blomster/kranse og evt. sten
  • Alle nødvendige dokumenter og alt det praktiske sørger vi for
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne

Du finder hos os udelukkende danskproducerede kister og urner

Bedemand med lokalkendskab

Vores begravelsesforretning i Helsingør er en af Danmarks ældste. Den er kendt i området, og vi har et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige parter, som er med til at sikre jer en smuk og respektfuld begravelse eller bisættelse.

Bedemand i Helsingør - Bisættelser og begravelser i Helsingør.