Din lokale bedemand i Helsingør

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi står klar til at hjælpe uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

49261183

Helsingor@begravelsedanmark.dk

Din lokale bedemand i Helsingør

Brug vores lokalkendskab og netværk

Vi kender kirker, kirkegårde, kapeller og personalet i Helsingør og omegn. Brug vores kendskab til at skabe et særligt sidste farvel.

Helsingor@begravelsedanmark.dk

Vi træffes hele døgnet på tlf. 49 26 11 83

Bedemand i Helsingør, vi svarer på telefonen døgnet rundt

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

 

Vi vil gerne byde dig og din familie 

Velkommen

Vi vil også gerne passe på jer og os selv!

Her i Begravelse Danmark får vi berøring med mange familier. Nogle af jer, som kommer til os for at få hjælp, er måske særligt udsatte for coronavirus og dens følgevirkninger. Derfor vil vi gerne tage ansvar for at vi alle sammen passer på hinanden.

Vi vil gerne bede jer ringe til os, så vi kan aftale hvordan vi bedst hjælper dig og din familie i netop jeres situation.Det kan betyde, at vi tager samtalen med to familiemedlemmer eller at vi tager snakken og planlægningen over telefon eller måske på FaceTime.

Én af Begravelse Danmarks ældste forretninger, som er beliggende på Kongevejen 87. Vi bruger vores indgående lokalkendskab og faglighed til sammen med jer, at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Du kan ringe til os døgnet rundt

  49 26 11 83  

Begravelse Danmark, Kongevejen 87, 3000 Helsingør

 

I vores bedemandsforretning hjælper vi hver dag pårørende med planlægningen af begravelse og bisættelser. Her rådgiver vi om blomster, kister/urner, transport m.m. Vi bruger vores mangeårige erfaring og store lokalkendskab til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

 

Vores dygtige bedemænd i Helsingør

Birgit Mortensen, bedemand

Birgit Mortensen, bedemand

Jeg har været ansat i Begravelse Danmark siden 2002 og har gennem min mange år som bedemand et stort kendskab til hele Nordsjælland og med Hillerød som udgangspunkt. Det er vigtigt for mig at hjælpe de pårørende til at gøre det sidste farvel personligt. 

Charlotte Fosgrau, bedemand

Charlotte Fosgrau, bedemand

Jeg har været bedemand siden 2012, hvor jeg igennem årene har hjulpet mange pårørende med at planlægge den sidste afsked for deres nærmeste. At være bedemand er for mig en livsstil, og jeg vil i samarbejde med jer sørge for at mindehøjtideligheden bliver efter afdødes og jeres ønsker, og hvor tryghed, tillid og omsorg altid er vægtet højt.

Bjarne Jensen, bedemand

Bjarne Jensen, bedemand

Jeg er en erfaren bedemand, som kom til Begravelse Danmark i 2011. Jeg har gennem mange år arbejdet i Nordsjælland, hvor jeg også bor. Min daglige arbejdsplads er på Tornerosevej i Herlev, men arbejder også i Nordsjælland. Det er vigtigt for mig at udvise hjælpsomhed og faglighed, så afskeden med afdøde foregår på rolig og velorganiseret.

Vores bedemænd i Helsingør hjælper med:

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Vi koordinerer aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Vi bestiller dødsannonce og gerne blomster/kranse, hvis du ikke selv har en foretrukken blomsterhandler
  • Vi sørger for de nødvendige dokumenter og hjælper gerne med alt det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifterne for vores service samt kiste og urne
  • Vi bruger danskproducerede kister og urner

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 
 49 26 11 83  
 helsingor@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Helsingør

Kongevejen 87, Helsingør, Danmark

Privacy Preference Center

Cookies

Anvendes af Google Analytics og Facebook Pixels til at forbedre vores hjemmeside og indhold. Vi bruger analyseredskaberne til at danne os et overblik over hvor mange besøgende vi har og hvor i verden de kommer fra. Alle IP'er er "masked".

Jeg har læst og forstået privatlivspolitikken