Bedemand på Østerbro

Smedegaard’s Bedemandsforretning

Østerbrogade 91, 2100 Kbh. Ø

RING HELE DØGNET
35 26 91 00

Tina Østergaard er bedemand på Østerbro

Når man mister et menneske man holder af, er der ofte mange tanker og følelser, der sammen med et væld af praktiske spørgsmål kan virke overvældende – fra afskedsceremoni og blomster til papirer og praktik.

Få de svar og den hjælp, der giver dig ro til at koncentrere dig om det vigtigste og modtag inspiration til, hvordan du gør det til den smukke og unikke afsked, som netop du ønsker den.

Kig gerne forbi Østerbrogade 91 for en personlig samtale eller kontakt mig på tlf. 35 26 91 00 for en aftale om besøg i dit hjem eller forretningen i dag.

Smedegaard’s Bedemandsforretning
Østerbrogade 91, 2100 Kbh. Ø

Tina Østergaard, Bedemand Østerbro

Du vil opleve et nærværende og tillidsfuldt samarbejde. Jeg har boet på Østerbro siden 2001 og kommer med min erfaring, prisbevidsthed og lokalkendskab, så vi sammen skaber et smukt og unikt farvel. Det smukke er i det enkle.

Du vil mærke min store omsorg for detaljen, hvor intet spørgsmål er for stort eller for småt til at du kan spørge mig om det.

Forvent at jeg lytter og gør mit ypperste for at opfylde det, du ønsker. Jeg tror på, at livets yderpunkter beriger os og sætter vores liv i perspektiv, og at den smukke afsked bliver et kærligt minde og ståsted for resten af livet.

Begravelse Danmark – København Østerbro

Østerbrogade 91, 2100 København, Danmark

Bedemænd med erfaring

Ikke to begravelser eller bisættelser er ens. Derfor giver det jer tryghed at søge hjælp hos en erfaren bedemand. Vi har hjulpet med intime og enkle ceremonier ligesom vi har sørget for at arrangere store højtideligheder i propfyldte kirker.

Hos os tager vi hånd om det hele. Forvent at møde empati og omhu, for vi gør vores yderste for at gøre jeres sidste farvel til noget særligt.

Din lokale bedemand hjælper med

  • Personlig samtale i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce, gravsten og blomster/kranse
  • Alle nødvendige dokumenter og alt det praktiske
  • Et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Udelukkende danskproducerede kister og urner af høj kvalitet

Bedemand med lokalkendskab

Forvent at vi kender vores by og vores samarbejdspartnere. Vi er lokale og har et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre væsentlige parter, som er med til at danne ramme om en smuk og respektfuld begravelse eller bisættelse.