Bedemænd i Kolding

Søgaards Begravelsesforretning

Haderslevvej 90, 6000 Kolding og Vestergade 4, 6580 Vamdrup

RING HELE DØGNET
75 52 63 89

SEND OS EN E-MAIL
kolding@begravelsedanmark.dk

Din lokale bedemand i Kolding

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Hos Søgaards Begravelsesforretning bliver du mødt med hjertevarme i trygge rammer, når du har brug en bedemand. Vi tager dig i ”hånden” og følger dig så langt det er os muligt.

Det kan være en stor opgave, at stå med en bisættelse eller begravelse, hvor der skal arrangeres blomster,

samtale med præst, bestilles kirke, gravsted og samtidig være til stede, når der skal tages afsked.

Alt dette kan vi hjælpe med, fordi vi har erfaringen. Ring hele døgnet rundt på tlf. 78 75 86 43

Gunnar Bundgaard

Hos Søgaards Begravelsesforretning i Kolding og Vamdrup møder man bedemand Gunnar Bundgaard. Gunnar har sin primære adresse på Haderslevvej i Kolding.

Det er svært at miste én man holder af. Jeg er en erfaren bedemand, som gerne hjælper med alle de praktiske og uvante opgaver. Det er vigtigt for mig at skabe ro og tryghed i den svære situation.

Steen Rasmussen

Hos Søgaards Begravelsesforretning i Kolding og Vamdrup møder man også bedemandsassistent Sten Rasmussen, der har været bedemand i Begravelse Danmark første gang i 2009 og er efter 3 år hos en af vores kolleger, vendt tilbage til Begravelse Danmark i Fredericia i 2014.

 

Birthe Gaarde Müller

Hos Søgaards Begravelsesforretning i Kolding, Vamdrup og Haderslev møder man Birthe Garde Müller. Birthe har sin primære adresse på Ribe Landevej i Haderslev.

​Birthe har været bedemand siden 1992 og i 1995 overtog Birthe og hendes mand Haderslev Begravelsesforretning. I en kort periode i 2009 var Haderslev Begravelsesforretning en del af Begravelse Danmark, hvorefter Birthe i perioden 2010 til 2014 var selvstændig, men kom heldigvis tilbage til Begravelse Danmark i 2014.

Birthe har naturligvis et stort og bredt kendskab til Haderslev og nærmest omegn og har gennem årene hjulpet mange familier med at planlægge det sidste farvel.

Carsten Oehlenschlæger

Hos Søgaards Begravelsesforretning i Kolding, Vamdrup og Haderslev møder man Carsten Oehlenschlæger. Carsten har sin primære adresse på Ribe Landevej i Haderslev.

​Carsten startede i Haderslev Begravelsesforretning i 2017, hvor han blev kollega med Birthe Gaarde Müller. Carsten kommer fra en stilling som kirketjener ved Tyrstrup kirke. Inden da var han ansat som faglærer i efterskolen.

Begravelse Danmark – Kolding

Haderslevvej 90, 6000 Kolding, Danmark

Bedemænd med erfaring

Vi ved at begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked.

Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger empati, loakalkendskab og omhu til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Vi hjælper med

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Alle nødvendige dokumenter og hjælper med det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

Lokalkendskab

Vi er lokale, og vi har et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige led der er med til at danne ramme om en smuk og respektfuld begravelse.