Bedemænd i Kolding

Søgaards Begravelsesforretning

Haderslevvej 90, 6000 Kolding og Vestergade 4, 6580 Vamdrup

RING HELE DØGNET
75 52 63 89

SEND OS EN E-MAIL
kolding@begravelsedanmark.dk

Din lokale bedemand i Kolding

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Hos Søgaards Begravelsesforretning bliver du mødt med hjertevarme i trygge rammer, når du har brug for en bedemand. Vi tager dig i “hånden” og følger dig, så langt det er os muligt.

Det kan være en stor opgave at stå med en bisættelse eller begravelse, hvor der skal arrangeres blomster, samtale med præst, bestilles kirke, gravsted, sten med mere – og samtidig være til stede, når der skal tages afsked.

Alt dette kan vi hjælpe med, fordi vi har erfaringen. Ring hele døgnet rundt på tlf. 75 52 63 89.

Niels Brinck, få gerne mit besøg:

Hos Søgaards Begravelsesforretning i Kolding og Vamdrup møder man bedemand Niels Brinck, der har sin forretnings adresse på Haderslevvej i Kolding for samtale og rådgivning.

Det er svært at miste én, man holder af. Jeg er en erfaren bedemand, som gerne hjælper med alle de praktiske og uvante opgaver. Det er vigtigt for mig at skabe ro og tryghed i den svære situation.

Gitte Johnsen, bedemand

Hos Søgaards Begravelsesforretning i Kolding, Vamdrup og Haderslev møder man Gitte Johnsen. Giite har sin primære adresse på Ribe Landevej i Haderslev.

Gitte har i mange år arbejdet meget med mennesker på rejse i livets op- og nedture. Her har vi sammen fundet den bedst mulige løsning for hver enkelt familie. Sådan vil du også møde hende som Bedemand.

I et samarbejde med dig som familiemedlem, eller jer som familie, og med øje for, hvad der gør hver enkelt højtidelighed til noget særligt, vil Gitte folde jeres ønsker ud til det rigtige farvel til din og jeres kære.

Intet er for stort eller for småt, så længe det er med øje for hvad der er det rigtige for dig og jer.

 

Carsten Oehlenschlæger

Hos Søgaards Begravelsesforretning i Kolding, Vamdrup og Haderslev møder man Carsten Oehlenschlæger. 

​Carsten startede i Haderslev Begravelsesforretning i 2017og kommer fra en stilling som kirketjener ved Tyrstrup Kirke. Inden da var han ansat som faglærer på en efterskole.

Begravelse Danmark – Kolding

Haderslevvej 90, 6000 Kolding, Danmark

Mød en bedemand med erfaring

Søgaards Begravelsesforretning er en del af Begravelse Danmark. Her møder du en erfaren bedemand, uanset hvem du taler med. Styrken er desuden den samlede ekspertise, hver enkelt har i ryggen i kraft af kolleger lokalt og rundt i landet. Spørg os – og vi guider dig på rette vej.

Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger empati, loakalkendskab og omhu til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Forvent dette af din lokale bedemand

  • Personlig samtale med én af os enten i vores forretning eller i eget hjem
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke og graver m.fl.
  • Kørsel og transport med rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce, kistepynt og blomster/kranse
  • Håndtering af alle nødvendige dokumenter og hjælp med det praktiske
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

Bedemand med lokalkendskab

Vi er lokale, og vi har et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige led, der er med til at danne ramme om en smuk og respektfuld begravelse.