Bedemand Poul Erik i Nakskov

Vestlollands & Kurdahls Begravelsesforretning

Svingelsvej 70, 4900 Nakskov

TRÆFFES HELE DØGNET
54 95 17 95

SEND OS EN E-MAIL
nakskov@begravelsedanmark.dk

Bedemand med hjertet på rette sted

Når du vælger at bruge os til at stå for planlægning af bisættelse eller begravelse, så er du ikke bare endnu et nummer i rækken.

Forvent hos bedemand Poul Erik Due ro, forståelse og ikke mindst overblik over papirarbejdet og de praktiske opgaver bag en bisættelse eller begravelse.

Få svar på alle de spørgsmål, I måtte have. I får den tid, I har brug for, så I føler jer klædt på til den forestående afsked.

Ring hele døgnet 54 95 17 95 for aftale om møde i privaten eller forretningen – og oplev, vi tager os tid til samtalen, så vi kan arrangere en individuel begravelse eller bisættelse.

Poul Erik Due, bedemand i Nakskov

Jeg startede i 2018 som bedemand, og det betyder alt for mig at udvise hjælpsomhed og faglighed, så afskeden med afdøde foregår på en rolig og velorganiseret vis.

Familier, som har behov for en bedemand i primært Nakskov og Maribo, bruger mig, men jeg kommer også i bl.a. Nykøbing.

Jeg har et bredt lokalkendskab til Lolland og Falster fra min tidligere karriere, hvilket er en fordel, når jeg skal planlægge kørsel, blomster, gravsten m.m..

Birgit Møller, bedemand i Nakskov

Jeg drevet selvstændig bedemandsforretning igennem mere en 10 år med fysiske forretninger i Nykøbing og Sakskøbing og har pr. 1. marts 2022 valgt at blive en del af Begravelse Danmark.

For mig er det vigtigste at kunne tage hånd om jer som pårørende. Give jer den bedst mulige rådgivning i situationen med god service, hele vejen gennem forløbet fra afhentning til urnenedsættelsen på familiegravstedet.

Jeg sætter omsorg, nærvær og tryghed i højsædet og du skal forvente at kunne mærke mine mange års erfaring på Lolland og Falster.

Ring gerne til mig på vores vagttelefon 54 86 16 12  hele døgnet. Uforpligtende kan vi mødes i begravelsesforretningen eller i hjemmet – også i weekenden.

Begravelse Danmark - Nakskov

Vestlollands Begravelsesforretning, Svingelsvej 70, 4900 Nakskov, Danmark

Bedemanden i Nakskov støtter familien i en svær situation. Vi hjælper med begravelse og bisættelse

Når man oplever et dødsfald i familien, så er det for os vigtigt at sikre, at familien får en god afsked med deres kære.

Hos Vestlollands Begravelsesforretning ser vi det som vores vigtigste opgave at støtte jer som familie i en uvant og svær situation. Vi hjælper med alle praktiske opgaver og besvarer alle spørgsmål, I som familie har.

 Ved samtalen hjælper bedemanden med at give jer overblik over omkostninger, så I som familie får den afsked, I ønsker med jeres kære.

Vi tilbyder værdige og mindeværdige ceremonier til begravelser og bisættelser i Nakskov, hvor vores erfarne team skaber personlige afskedsmomenter med respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en mere intim bisættelse, tilpasser vi os dine præferencer og skaber en unik ceremoni, der ærer den afdøde på en betydningsfuld måde.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en smuk og betydningsfuld afsked, og vores erfarne rådgivere er til rådighed for at støtte dig gennem hele processen i Nakskov.

 

Forvent service af din lokale bedemand:

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke, graver og evt. andre
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce, gravsten, kistepynt og blomster/kranse
  • Behandling af alle nødvendige dokumenter og hjælp med det praktiske
  • Få et samlet overslag på alle udgifter, før vi tager fat
  • Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

25 års lokalkendskab i Nakskov

Vestlollands Begravelsesforretning i Nakskov blev åbnet af John Olesen i 1995 og blev i 2017 en del af Begravelse Danmark.

I 2018 blev Kurdahls Begravelsesforretning også en del af Begravelse Danmark, og forretningerne er beliggende i Vestlollands Begravelsesforretning lokaler på Svingelsvej, lige ved i rundkørslen mellem Brückersvej og Svingelsvej. Forretningen er meget synlig og tilbyder gode parkeringsforhold lige ved døren.

Bedemand i Nakskov - Begravelser og bisættelser