Vestlollands & Kurdahls Begravelsesforretning - Bedemand Nakskov

Du kan ringe til os døgnet rundt – vi har åbent på trods af corona!

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

Vi kender kirkerne i Nakskov og omegn

Vores lokalkendskab og netværk gør en forskel

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

Vi træffes hele døgnet på tlf. 54 95 17 95

Vestlollands & Kurdahls Begravelsesforretning – Nakskov

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

 

Vi vil gerne byde dig og din familie 

Velkommen

Vi vil også gerne passe på jer og os selv!

Her i Begravelse Danmark får vi berøring med mange familier. Nogle af jer, som kommer til os for at få hjælp, er måske særligt udsatte for coronavirus og dens følgevirkninger. Derfor vil vi gerne tage ansvar for at vi alle sammen passer på hinanden.

Vi vil gerne bede jer ringe til os, så vi kan aftale hvordan vi bedst hjælper dig og din familie i netop jeres situation.Det kan betyde, at vi tager samtalen med to familiemedlemmer eller at vi tager snakken og planlægningen over telefon eller måske på FaceTime.

Begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked. Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger vores erfaring, prisbevidsthed og lokalkendskab til sammen med jer, at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Vestlollands Begravelsesforretning i Nakskov blev åbnet af John Olesen i 1995 og blev i 2017 en del af Begravelse Danmark. I 2018 blev Kurdahls Begravelsesforretning også en del af Begravelse Danmark og forretningerne er beliggende i Vestlollands Begravelsesforretning lokaler på Svingelsvej, lige ved i rundkørslen mellem Brückersvej og Svingelsvej, hvor forretningen er meget synlig og tilbyder gode parkeringsforhold lige ved forretningen.

Ring hele døgnet rundt på:

78 73 12 66 

Vestlollands Begravelsesforretning, Svingelsvej 70, 4900 Nakskov

Vores bedemænd

 Poul-Erik Due, bedemand

Poul-Erik Due, bedemand

Jeg startede i 2018 som bedemand og det betyder ALT for mig at udvise hjælpsomhed og faglighed, så afskeden med afdøde foregår på en rolig og velorganiseret vis.

Jer primært med til at hjælpe familier, som har behov for en bedemand i Nakskov og Maribo, men vil også være med til at bemande vores forretning i Nykøbing. Jeg har et bredt kendskab til Lolland og Falster fra min tidligere karriere, hvilket er en fordel når der skal planlægges kørsel, blomster, gravsten m.m. 

 

Lotte Petersen, bedemand

Lotte Petersen, bedemand

Jeg har sammen med min mand Jørgen Petersen drevet Bundgaards Begravelsesforretning i Maribo gennem mange år. I 2014 valgte vi at blive en del af Begravelse Danmark. Jeg assisterer også vores kolleger i Nakskov og Nykøbing.

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Vi koordinerer aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Vi bestiller dødsannonce og gerne blomster/kranse, hvis du ikke selv har en foretrukken blomsterhandler
  • Vi sørger for de nødvendige dokumenter og hjælper gerne med alt det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifterne for vores service samt kiste og urne
  • Vi bruger danskproducerede kister og urner

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 
 54 95 17 95  
 
 nakskov@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Nakskov

Svingelsvej 70, Nakskov, Danmark

Privacy Preference Center

Cookies

Anvendes af Google Analytics og Facebook Pixels til at forbedre vores hjemmeside og indhold. Vi bruger analyseredskaberne til at danne os et overblik over hvor mange besøgende vi har og hvor i verden de kommer fra. Alle IP'er er "masked".

Jeg har læst og forstået privatlivspolitikken