fbpx

Bedemand Nastasia i Roskilde

WISMANNs Begravelsesforretning

på Jernbanegade 30A, 4000 Roskilde

RING HELE DØGNET
46 35 08 82

Din lokale bedemand i Roskilde

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Bedemand Roskilde Wismanns Begravelsesforretning er en af Roskildes ældste begravelsesforretninger, så vi kender alt til lokalområdet. Vi ligger centralt ved togstationen

Få en erfaren bedemand i samtale på tlf. 46 35 08 82 hele døgnet, og få hjælp til en mulig begravelse på Østre Kirkegård, eller bisættelse fra f.eks. Svogerslev Kirke

Lad Nastasia eller Maria tage hånd om det hele og forvent empati og omhu i deres arbejde med at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Wismann’s Begravelsesforretning
Jernbanegade 30A, 4000 Roskilde 

Vores bedemænd

Nastasia Tami Jensen

Med et tidligere virke som vagtmester på et hospitalskapel ved jeg, hvor vigtig det sidste farvel kan være for de pårørende.

Som bedemand er det min opgave at drage omsorg for, at den sidste rejse planlægges i respektfulde og trygge rammer. Det betyder, at jeg holder styr på alle de praktiske aspekter af en smuk og værdig afsked.

Det vigtigste for mig er omsorg, tillid og respekt.

Maria Synnestvedt

Jeg har været bedemand i Begravelse Danmark siden 2016 og lægger stor vægt på empati, planlægning og sans for detaljen.

Det betyder meget for mig at give dig ro og tryghed som pårørende – og samtidigt at bistå med at skabe de bedst tænkelige rammer for en smuk og værdig afsked. Forvent derfor, at jeg hver gang anstrænger mig til det yderste.

Begravelse Danmark - Roskilde

Jernbanegade 30A, 4000 Roskilde, Danmark

Bedemænd i Roskilde med erfaring - vi hjælper med begravelser og bisættelser

Du vil muligvis opleve det overvældende pludselig at skulle tage stilling til  begravelse, bisættelse, blomster, kirke og papirarbejde, men lad det ikke skræmme dig. Vi har erfaringen og er klar til at hjælpe.

Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger empati, lokalkendskab og omhu til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Vi tilbyder værdige og mindeværdige ceremonier til begravelser og bisættelser i Roskilde, hvor vores erfarne team skaber personlige afskedsmomenter med respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en mere intim bisættelse, tilpasser vi os dine præferencer og skaber en unik ceremoni, der ærer den afdøde på en betydningsfuld måde.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en smuk og betydningsfuld afsked, og vores erfarne rådgivere er til rådighed for at støtte dig gennem hele processen i Roskilde.

Forvent meget af din lokale bedemand

Vi står klar til at hjælpe præcis, når du har brug for:

  • En personlig samtale med én af os enten i vores forretning eller i jeres hjem
  • At vi koordinerer aftaler med præst, kirke og evt. graver med flere
  • At vi henter afdøde og senere kører fra bisættelsen i rustvogn
  • At vi bestiller dødsannonce, gravsten og blomster/kranse
  • At vi sørger for alle nødvendige dokumenter og hjælper med alt det praktiske
  • At du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Sikkerhed for udelukkende danskproducerede kister og urner af høj kvalitet

Bedemand med lokalkendskab

Vi kender Roskilde og omegn indgående. Vi har som bedemænd et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre parter, som er med til at garantere jer fuld service fra første samtale gennem hele højtideligheden til urnenedsættelsen, hvis der skal være en sådan.

Bedemand Roskilde - Begravelser og bisættelser i Roskilde