Begravelse Danmark

Wissmanns Begravelsesforretning - Bedemand Roskilde

Wissmanns Begravelsesforretning er en af Roskildes ældste begravelsesforretninger. Begravelsesforretningen blev etableret af snedkermester Johan Ernst Wissmann i 1935 og har i mange år været beliggende ved togstationen. I 2009 blev Wissmanns Begravelsesforretning en del af Begravelse Danmark og forretningen ligger i dag synligt på hjørnet af Jernbanegade og Fruegade og stadig lige ved bus og tog stationen.

Vores bedemænd

Anne-Mette Dall

Anne-Mette har været bedemand i Begravelse Danmark siden 2011. Anne-Mette har i flere omgange været i såvel Greve forretningen og i Roskilde forretningen, ligesom Anne-Mette i en periode også har hjulpet i vores forretning i Herlev. Siden 2015 har Anne-Mette dog haft sine faste arbejdsplads i Roskilde og afløser stadig i Greve når det kræves.

Jess Andersen

Har været bedemand i Begravelse Danmark siden 2003. Jess startede i vores Glostrup forretning, herefter flere år i Greve forretningen og siden 2015 er Jess tilbage i Greve forretningen. Jess har således et indgående kendskab til området og herudover er Jess også i vores Roskilde forretning når det ønskes.

Mia Vallentin

Kom til Begravelse Danmark som bedemand i 2017 og er tilknyttet forretningen i Roskilde, men vil også betjene vores forretning i Greve sammen de øvrige kolleger.

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon (46 35 08 82) hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

46 35 08 82

Roskilde@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark - Roskilde

Jernbanegade 30, Roskilde, Danmark
Placeholder Når nogen dør Når du skal sige farvel
Placeholder Tag selv stilling Planlæg
Placeholder Få altid et overslag Hvad koster en begravelse?
Læs mere