fbpx

Skal den sidste rejse foregå på en Harley Davidson?

RING HELE DØGNET
52 112 112

TAG SELV STILLING
Planlæg dit eget farvel

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Hos Begravelse Danmark forstår vi vigtigheden af at sige farvel på en måde, der afspejler afdødes liv og interesser. Derfor kan vi som de eneste i landet tilbyde rustvognskørsel med en unik Harley Davidson-rustvogn. Vores motorcykel-rustvogn er et spændende alternativ til den traditionelle, sorte rustvogn. Den giver familien og de pårørende mulighed for at tage afsked med den afdøde på en personlig og helt særlig måde. 

En særlig Harley Davidson-rustvogn

Harley Davidson-rustvognen fungerer på helt samme måde som en almindelig rustvogn. Motorcyklen er en ombygget Harley Davidson E-glide med en specialdesignet sidevogn til transport af kister eller urner. Dette køretøj tilbyder en anderledes og mindeværdig måde at transportere den afdøde til deres sidste hvilested på.

Harley Davidson-rustvognen er et spændende alternativ for alle, uanset om man har haft en livsvarig passion for motorcykler eller bare synes, at løsningen er interessant. Vores lokale bedemænd har stor erfaring med at planlægge personligt tilpassede begravelser og bisættelser, hvor rustvognskørsel med Harley Davidson-rustvognen kan indgå både med eller uden kortege af andre motorcykler, afhængig af afdødes baggrund og ønsker. 

Hos Begravelse Danmark er vi af den overbevisning, at livet er noget særligt, og det bør det sidste farvel også være. Derfor tilbyder vi denne særlige måde at sige farvel til ens kære på. 

Tilgængelighed og pris

Begravelse Danmark tilbyder rustvognskørsel med vores motorcykel-rustvogn landet over. Prisen for at benytte vores Harley Davidson-rustvogn er 6.950 kr. på hverdage og 9.990 kr. i weekenden. Dette inkluderer op til 20 km pr. tur. Skulle der være behov for at køre længere end de inkluderede 20 km, er kilometertaksten 28 kr. for hver ekstra kørt kilometer.

Ønsker du at benytte vores Harley Davidson-rustvogn, er det nemt at arrangere. Kontakt en af vores bedemænd – vi er tilgængelige døgnet rundt for samtaler og spørgsmål, så du kan få den støtte, du har brug for i denne svære tid.