Din lokale bedemand i Maribo

 

 

Empati, lokalkendskab og organisationstalent …
Brug vores erfaring til at skabe det sidste farvel.

 

Du kan ringe til os døgnet rundt – vi har åbent!

Vi kender kirkegårdene i Maribo

Hvor kan afdøde begraves, hvilken sten kan man vælge og hvordan foregår en begravelse?

Du kan ringe til os døgnet rundt

 

Maribo Domkirke

Med mere end +300 begravelser/bisættelser årligt, har vi et indgående kendskab til Maribo Domkirke og Hunseby Kirke.

Du kan ringe til os døgnet rundt

 

Vi træffes hele døgnet på tlf. 54 78 00 01

 Bundgårds Begravelsesforretning

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Vi vil gerne byde dig og din familie 

Velkommen

Vi vil også gerne passe på jer og os selv!

Her i Begravelse Danmark får vi berøring med mange familier. Nogle af jer, som kommer til os for at få hjælp, er måske særligt udsatte for coronavirus og dens følgevirkninger. Derfor vil vi gerne tage ansvar for at vi alle sammen passer på hinanden.

Vi vil gerne bede jer ringe til os, så vi kan aftale hvordan vi bedst hjælper dig og din familie i netop jeres situation.Det kan betyde, at vi tager samtalen med to familiemedlemmer eller at vi tager snakken og planlægningen over telefon eller måske på FaceTime.

Begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked. Hos Bundgårds Begravelsesforretning tager vi hånd om det hele. Vi bruger vores empati, lokalkendskab og organisationstalent til sammen med jer, at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Ring hele døgnet rundt på:

 54 78 00 01 

Bundgårds Eftf., Datavej 2, 4930 Maribo

 

Gennem årene er forretningen vokset og med omkring 300 begravelser/bisættelser årligt fra Maribo åbnede vi i efteråret 2018 en ny forretning i Maribo centrum. Med en central beliggenhed på Østergade 42, hvor vi med en P-plads lige overfor forretningen, kan byde velkommen til hyggelige og nærværende rammer.

Der var ingen tvivl.

Der var ingen tvivl.

Hans sidste tur skulle være med Harley´en, som han vidste vi havde. Han boede på Sydsjælland og havde selv haft flere Harley´er. Han ringede, mens han lå på Svanevig Hospice på Lolland, og bedemand Jørgen Petersen fra Bundgaards Eftf. tog hen for at aftale det hele med ham i fred og ro.

Bisættelsen fandt sted en lørdag i 28 graders varme fra Sankt Mortens kirke, der ligger i smørhullet af Næstved. Den er omgivet af cafeer og fortovsrestauranter, så Haley´en med kisten i sidevognen blev filmet og fotograferet af rigtig mange.

Efter bisættelsen kørte følget efter motorcyklen til feriebyen Karrebæksminde over broen ud på Enø ud til ”verdens ende”. Her holdt alle en lille pause. Den tur og det sted havde han ofte nydt på sin Harley sammen med sine venner. Derefter gik turen retur til Næstved.

 

Vi står klar til at hjælpe:

Liselotte Petersen, bedemand

Liselotte Petersen, bedemand

Jeg har sammen med min mand Jørgen Petersen drevet Bundgaards Begravelsesforretning i Maribo gennem mange år. Jeg kender alt til præster, kirkegårde og kapeller i Maribo og omegn. Jeg sætter en ære i at ALLE pårørende får en et særligt sidste farvel.

Jørgen Petersen, bedemand

Jørgen Petersen, bedemand

Jeg har været bedemand siden 2003, hvor jeg sammen med min kone overtog Bundgårds Begravelsesforretning, som startede i 1987. I 2015 blev vi en del af Begravelse Danmark. Jeg er garant for at vores begravelser og bisættelser er lige efter afdøde og pårørendes ønsker. Også uanset trossamfund.

Poul Erik Due, bedemand

Poul Erik Due, bedemand

Jeg har et bredt kendskab til Lolland og Falster, hvilket er en fordel når der skal planlægges kørsel, blomster, gravsten m.m. Det betyder ALT for mig at udvise hjælpsomhed og faglighed, så afskeden med afdøde foregår på en rolig og velorganiseret vis.

Det hjælper vi med:

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Vi koordinerer aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Vi bestiller dødsannonce og gerne blomster/kranse, hvis du ikke selv har en foretrukken blomsterhandler
  • Vi sørger for de nødvendige dokumenter og hjælper gerne med alt det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifterne for vores service samt kiste og urne
  • Vi bruger danskproducerdede kister og urner

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 
 54 78 00 01  
 maribo@begravelsedanmark.dk

Prisniveau:

Sammen med de pårørende skaber vi det sidste farvel og afhængig af om det er en begravelse eller bisættelse, vil prisniveauet starte fra omkring kr. 9.500,- for en bisættelse.

 

Begravelse Danmark – Maribo

Datavej 2, Maribo, Danmark

Privacy Preference Center

Cookies

Anvendes af Google Analytics og Facebook Pixels til at forbedre vores hjemmeside og indhold. Vi bruger analyseredskaberne til at danne os et overblik over hvor mange besøgende vi har og hvor i verden de kommer fra. Alle IP'er er "masked".

Jeg har læst og forstået privatlivspolitikken