Bundgaards Begravelsesforretning - Bedemand Maribo

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon (54 78 00 01) hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

54 78 00 01

maribo@begravelsedanmark.dk

Bundgaards Begravelsesforretning – Bedemand Maribo

I april 2003 overtog Jørgen Petersen Bundgaards Begravelsesforretning og navnet blev ændret ”Bundgaarrds eftf. ved Jørgen Petersen”. Jørgen skabte forretningen i Maribo sammen med sin hustru Liselotte Petersen og forretningen har gennem alle årene været beliggende på en markant hjørnegrund på Datavej i Maribo.
Gennem årene voksende forretningen og i 2014 blev Bundgaards Begravelsesforretning, med Jørgen og Liselotte som aktive bedemænd, en del af Begravelse Danmark på Lolland og Falster.

Vores bedemænd

Liselotte Petersen

Liselotte Petersen

Har sammen med sin mand Jørgen Petersen drevet Bundgaards Begravelsesforretning i Maribo gennem mange år. I 2014 valgte Liselotte og Jørgen at blive en del af Begravelse Danmark og dermed blev Bundgaards Begravelsesforretning en del af Begravelse Danmark.

 Jørgen Petersen

Jørgen Petersen

Har været bedemand siden 2003 og har sammen med sin hustru Liselotte Petersen drevet sin egen forretning frem til 2014, hvor Jørgen blev en del af Begravelse Danmark. Udover at være bedemand i dagligdagen er Jørgen Petersen og Teamleder for Begravelse Danmarks forretning på Lolland og Falster som udover forretningen i Maribo også omfatter Mørchs Eftf. I Nyk F og Vestlollands Begravelsesforretning i Nakskov.

 Poul Erik Due

Poul Erik Due

Poul Erik er startet i 2018 som bedemand og skal primært være med til at hjælpe familier som har behov for en bedemand i Maribo og Nyk F. Poul Erik har et bredt kendskab til Lolland og Falster fra sin tidligere karriere og vil derfor også være med til at bemande vores forretning i Nakskov, når vores kollega i Nakskov har fri.

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon (98 12 79 99) hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 
 54 78 00 01  
 maribo@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Maribo

Datavej 2, Maribo, Danmark