Bedemand i Maribo

Bundgårds Begravelsesforretning

Østergade 42, 4930 Maribo

RING HELE DØGNET
54 78 00 01

SEND OS EN E-MAIL
maribo@begravelsedanmark.dk

Vi kommer ofte i blandt andet disse kirker i lokalområdet:

 

Din lokale bedemand i Maribo

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Når en nærtstående dør, er det helt naturligt at føle sig overvældet. Ring roligt til din lokale bedemand. 

Hos os tager vi hånd om det hele. Vi har empati og lokalkendskab, og med omhu vil vi gøre vores bedste for, at det sidste farvel bliver et særligt minde. 

Find din lokale bedemand på Østergade 42, hvor vi med en P-plads lige overfor forretningen kan byde velkommen til hyggelige og nærværende rammer.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 54 78 00 01

Der var ingen tvivl

Hans sidste tur skulle være med Harley´en, som han vidste, vi havde. Han boede på Sydsjælland og havde selv haft flere Harley´er. Han ringede, mens han lå på Svanevig Hospice på Lolland, og bedemand Jørgen Petersen fra Bundgaards Eftf. tog hen for at aftale det hele med ham i fred og ro.

Bisættelsen fandt sted en lørdag i 28 graders varme fra Sankt Mortens Kirke, der ligger i smørhullet af Næstved. Den er omgivet af cafeer og fortovsrestauranter, så Haley´en med kisten i sidevognen blev filmet og fotograferet af rigtig mange.

Efter bisættelsen kørte følget efter motorcyklen til feriebyen Karrebæksminde over broen ud på Enø ud til ”verdens ende”. Her holdt alle en lille pause. Den tur og det sted havde han ofte nydt på sin Harley sammen med sine venner. Derefter gik turen retur til Næstved.

Vores bedemænd

Liselotte Petersen

Jeg har sammen med min mand Jørgen Petersen drevet Bundgaards Begravelsesforretning i Maribo gennem mange år.

Jeg kender alt til præster, kirkegårde og kapeller i Maribo og omegn. Jeg sætter en ære i, at ALLE pårørende får en et særligt sidste farvel.

Jørgen Petersen

Jeg har været bedemand siden 2003, hvor jeg sammen med min kone overtog Bundgårds Begravelsesforretning, som startede i 1987. I 2015 blev vi en del af Begravelse Danmark. Jeg er garant for, at vores begravelser og bisættelser er lige efter afdødes og pårørendes ønsker. Også uanset trossamfund.

Poul Erik Due

Jeg har et bredt kendskab til Lolland og Falster, hvilket er en fordel, når der skal planlægges kørsel, blomster, gravsten m.m. Det betyder ALT for mig at udvise hjælpsomhed og faglighed, så afskeden med afdøde foregår på en rolig og velorganiseret vis.

Begravelse Danmark - Maribo

Bundgårds Eftf., Datavej 2, 4930 Maribo, Danmark

Lokal bedemænd med erfaring - vi hjælper med begravelse og bisættelse

Når du har brug for en bedemand, er tryghed det vigtigste. Alt skal lykkes - for en begravelse eller bisættelse er kun én gang.

Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger empati, lokalkendskab og omhu til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Vi tilbyder værdige og mindeværdige ceremonier til begravelser og bisættelser i Maribo, hvor vores erfarne team skaber personlige afskedsmomenter med respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en mere intim bisættelse, tilpasser vi os dine præferencer og skaber en unik ceremoni, der ærer den afdøde på en betydningsfuld måde.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en smuk og betydningsfuld afsked, og vores erfarne rådgivere er til rådighed for at støtte dig gennem hele processen i Maribo.

Det kan du forvente af din lokale bedemand

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke og evt. graver
  • Kørsel og transport med rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce, kistepynt og blomster/kranse
  • Alle nødvendige dokumenter og hjælper med det praktiske
  • Et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Udelukkende danskproducerede kister og urner

Lokalkendskab

Vi er lokale, og vi har et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige led, der er med til at danne ramme om en smuk og respektfuld begravelse.

Bedemand Maribo - Begravelser og bisættelser i Maribo