Din lokale bedemand i Fredericia

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi står klar til at hjælpe uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

75 92 04 33

fredericia@begravelsedanmark.dk

Vi kender kirker og kirkegårde i Fredericia

Vi kender lokalområdet i Frederica

Vi har netværket og kendskabet til præster, kirker og blomsterhandlere. Det bruger vi til at skabe et særligt sidste farvel.

Børge Laursen Begravelsesforretning – Bedemand Fredericia

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Vi vil gerne byde dig og din familie 

Velkommen

Vi vil også gerne passe på jer og os selv!

Her i Begravelse Danmark får vi berøring med mange familier. Nogle af jer, som kommer til os for at få hjælp, er måske særligt udsatte for coronavirus og dens følgevirkninger. Derfor vil vi gerne tage ansvar for at vi alle sammen passer på hinanden.

Vi vil gerne bede jer ringe til os, så vi kan aftale hvordan vi bedst hjælper dig og din familie i netop jeres situation.Det kan betyde, at vi tager samtalen med to familiemedlemmer eller at vi tager snakken og planlægningen over telefon eller måske på FaceTime.

Begravelsesforretningen er en af Fredericias ældste begravelsesforretninger, som i 2009 blev en del af Begravelse Danmark og forretningen har frem til januar 2017 være beliggende i Danmarksgade i Fredericia. Fra januar 2017 har Børge Laursen Begravelsesforretning været beliggende i et kønt og meget charmerende lejemål, som ligger lige ved kirkegården og ved indkørslen til Fredericia.

Begravelser, bisættelser, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked. Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger vores lokalkendskab i Fredericia til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

 

   75 92 04 33 

Børge Laursen Begravelsesforretning, Danmarks Port 1, 7000 Fredericia

Vores bedemænd

Heidi Due, bedemand

Heidi Due, bedemand

Med +10 års erfaring som bedemand, ved jeg hvad der skal til for at de pårørende får den bedste betjening. Uanset om det er hos os i butikken eller hjemme hos de pårørende, så er mit fokus at rådgive om et særligt sidste farvel. Jeg er i dag en del af teamet i Fredericia, Kolding og Haderslev. Jeg har min primære adresse i Danmarks Port i Fredericia.

Gunnar Bundgaard, bedemand

Gunnar Bundgaard, bedemand

Det er svært at miste én man holder af. Jeg er en erfaren bedemand, som gerne hjælper med alle de praktiske og uvante opgaver. Det er vigtigt for mig at skabe ro og tryghed i den svære situation.

Jeg er i dag en del af teamet i Fredericia, Kolding og Haderslev. Jeg har min primære adresse på Haderslevvej i Kolding.

Det hjælper vores bedemand med:

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Vi koordinerer aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Vi bestiller dødsannonce og gerne blomster/kranse, hvis du ikke selv har en foretrukken blomsterhandler
  • Vi sørger for de nødvendige dokumenter og hjælper gerne med alt det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifterne for vores service samt kiste og urne
  • Vi bruger danskproducerede kister og urner

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 
  75 92 04 33  
 
 fredericia@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Fredericia

Danmarks Port 1, Fredericia, Danmark

Privacy Preference Center

Cookies

Anvendes af Google Analytics og Facebook Pixels til at forbedre vores hjemmeside og indhold. Vi bruger analyseredskaberne til at danne os et overblik over hvor mange besøgende vi har og hvor i verden de kommer fra. Alle IP'er er "masked".

Jeg har læst og forstået privatlivspolitikken