Bedemand i Otterup

Otterup Begravelsesforretning

på Nørregade 10, 5450 Otterup

RING HELE DØGNET
64 82 31 32

SEND OS EN E-MAIL
fyns@begravelsedanmark.dk

 

Din lokale bedemand i Otterup

 Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Vi vil gerne byde dig og din familie Velkommen

Brug en erfaren og omkostningsbevidst bedemand med lokalkendskab i Otterup og omegn.

Otterup Bedemand og Begravelsesforretning har igennem mange år ligget på hovedgaden i Otterup og er derfor en kendt forretning i bybilledet.

Vi har opbygget en stor lokal viden gennem alle årene og netop den lokale viden hjælper os med at skabe tryghed og overblik i den svære tid.

Otterup Begravelsesforretning er en del af Begravelse Danmark og det er din sikkerhed for at fagligheden og kvaliteten er i top.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 64 82 31 32 

Vores bedemænd

Helle Skovmand

Jeg er jeres lokale bedemand i Otterup og på Nordfyn. Allerede inden jeg kom til begravelsesforretningen i foråret 2017, kendte jeg området ganske godt. Min svigermor ejer Bogø Mølle, og inden jeg blev bedemand, var jeg i flere år ansat som it-konsulent ved Nanok Consulting. Et job, som iøvrigt gav mig erfaring i at klare uventede udfordringer i vanskelige situationer, idet jeg flere end 20 gange har været sendt til Grønland for at løse it-projekter.

Lokalkendskab er vigtigt som bedemand, og derfor er det en styrke både for mig og jer som pårørende, at jeg har engageret mig  frivilligt i Nordfynsspillene gennem flere år. At jeg i dag er medlem af bestyrelsen for Kartoffelmuseet. Og at jeg er aktivt medlem af Rotary Otterup.

Forvent i mig en bedemand, der favner jer, forstår jer og finder de bedste løsninger til jer ud fra jeres ønsker til en værdig afsked. Mit mål er at gøre en forskel for jer pårørende ved at rådgive og være lyttende.

Og jeg kan altså ikke lade være med at møde jer med et kærligt smil.

Charlotte Grell Eiser

Jeg startede i 2010 som bedemand i Odense Begravelsesforretning på Falen i Odense. Det som siden er blevet en del af Begravelse Danmark.

Der er efterhånden ikke et sted på Fyn, jeg ikke har hjulpet med en højtidelighed efter et dødsfald. Mange gange har jeg således også været i Otterup og på Nordfyn.

For mig er det vigtigt, at I som pårørende får den rigtige støtte og vejledning. Min styrke er mit skarpe blik for stil og æstetik, og mit brede kendskab til kirker og samarbejdspartnere samt min store erfaring er jeres sikkerhed for, at I kan få hjælp i alle tænkelige situationer til at skabe et særligt sidste farvel.

Michael Sparvath

Gennem mine år som bedemand ved Begravelse Danmark har jeg mange gange været i Otterup og på Nordfyn for at hjælpe med en bisættelse eller begravelse. For mig er det afgørende at give jer ro og sikkerhed under hele forløbet. Du kan derfor forvente, at vi som bedemænd har styr på logistikken, på reglerne og på etikken. Hele vejen.

Hvis din kære er død i eget hjem eller på plejecenter, kommer vi altid to bedemænd for at lægge ham eller hende i kiste. Derfor aftaler vi også ofte samtalen i sammenhæng med ilægningen, så I kan tage afsked umiddelbart efter samtalen. Når vi har alle aftaler på plads, sørger vi for papirarbejdet og alt det praktiske frem til selve højtideligheden. Opgaver jeg holder meget af.

Lars Rasmussen

Selve samtalen er for mig kernen i jobbet som bedemand. Med min baggrund som journalist og coach er jeg vant til at lytte og spørge, så I får tid til at overveje jeres ønsker og fortælle om, hvad der kan gøre bisættelsen eller begravelsen i kapellet eller den lokale kirke til noget særligt.

Vi følger hinanden hele vejen, indtil højtideligheden – og hvis det er en bisættelse, indtil urnenedsættelsen. En god dag for mig er, når I mindst får jeres ønsker opfyldt og oplever, at den sidste afsked er både smuk og nærværende.

Begravelse Danmark – Otterup

Nørregade 10, 5450 Otterup, Danmark

Bedemænd med erfaring

I Begravelse Danmark er vi helt klar over, at begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, uanset hvor ventet, dødsfaldet måtte være. Men ingen grund til uro.

Hos os tager vi hånd om det hele. Forvent at møde en lokale bedemand med empati, lokalkendskab og omhu, så I trygt kan se frem til en smuk afsked.

Få service og vejledning af din lokale bedemand

Ring til os, når du har mistet en nærtstående. Vi hjælper med:

 

  • En personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke og evt. graver samt andre parter
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce, gravsten og blomster/kranse
  • Alle nødvendige dokumenter og med alle de praktiske opgaver
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne

Hos Begravelse Danmark får du udelukkende danskproducerede kister og urner

Bedemand med lokalkendskab

Det fynske team i Begravelse Danmark arbejder tæt sammen. Derfor kan du være sikker på at møde en bedemand med lokalkendskab, som har et godt samarbejde med områdets kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige personer, som er med til at danne rammen om en smuk og respektfuld begravelse.