fbpx

Bedemand i Otterup

Otterup Begravelsesforretning

på Nørregade 10, 5450 Otterup

RING HELE DØGNET
64 82 31 32

SEND OS EN E-MAIL
fyns@begravelsedanmark.dk

 

Din lokale bedemand i Otterup

 Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Vi vil gerne byde dig og din familie Velkommen

Brug en erfaren og omkostningsbevidst bedemand med lokalkendskab i Otterup og omegn.

Otterup Bedemand og Begravelsesforretning har igennem mange år ligget på hovedgaden i Otterup og er derfor en kendt forretning i bybilledet.

Vi har opbygget en stor lokal viden gennem alle årene og netop den lokale viden hjælper os med at skabe tryghed og overblik i den svære tid.

Otterup Begravelsesforretning er en del af Begravelse Danmark og det er din sikkerhed for at fagligheden og kvaliteten er i top.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 64 82 31 32 

Vores bedemænd

Helle Skovmand

Jeg er jeres lokale bedemand i Otterup og på Nordfyn. Allerede inden jeg kom til begravelsesforretningen i foråret 2017, kendte jeg området ganske godt. Min svigermor ejer Bogø Mølle, og inden jeg blev bedemand, var jeg i flere år ansat som it-konsulent ved Nanok Consulting. Et job, som iøvrigt gav mig erfaring i at klare uventede udfordringer i vanskelige situationer, idet jeg flere end 20 gange har været sendt til Grønland for at løse it-projekter.

Lokalkendskab er vigtigt som bedemand, og derfor er det en styrke både for mig og jer som pårørende, at jeg har engageret mig  frivilligt i Nordfynsspillene gennem flere år. At jeg i dag er medlem af bestyrelsen for Kartoffelmuseet. Og at jeg er aktivt medlem af Rotary Otterup.

Forvent i mig en bedemand, der favner jer, forstår jer og finder de bedste løsninger til jer ud fra jeres ønsker til en værdig afsked. Mit mål er at gøre en forskel for jer pårørende ved at rådgive og være lyttende.

Og jeg kan altså ikke lade være med at møde jer med et kærligt smil.

Michael Sparvath

Gennem mine år som bedemand ved Begravelse Danmark har jeg mange gange været i Otterup og på Nordfyn for at hjælpe med en bisættelse eller begravelse. For mig er det afgørende at give jer ro og sikkerhed under hele forløbet. Du kan derfor forvente, at vi som bedemænd har styr på logistikken, på reglerne og på etikken. Hele vejen.

Hvis din kære er død i eget hjem eller på plejecenter, kommer vi altid to bedemænd for at lægge ham eller hende i kiste. Derfor aftaler vi også ofte samtalen i sammenhæng med ilægningen, så I kan tage afsked umiddelbart efter samtalen. Når vi har alle aftaler på plads, sørger vi for papirarbejdet og alt det praktiske frem til selve højtideligheden. Opgaver jeg holder meget af.

Begravelse Danmark - Otterup

Nørregade 10, 5450 Otterup, Danmark

Bedemænd med erfaring i Otterup - begravelse og bisættelse

I Begravelse Danmark er vi helt klar over, at begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, uanset hvor ventet, dødsfaldet måtte være. Men ingen grund til uro.

Hos os tager vi hånd om det hele. Forvent at møde en lokale bedemand med empati, lokalkendskab og omhu, så I trygt kan se frem til en smuk afsked.

Vi tilbyder værdige og mindeværdige ceremonier til begravelser og bisættelser i Otterup, hvor vores erfarne team skaber personlige afskedsmomenter med respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en mere intim bisættelse, tilpasser vi os dine præferencer og skaber en unik ceremoni, der ærer den afdøde på en betydningsfuld måde.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en smuk og betydningsfuld afsked, og vores erfarne rådgivere er til rådighed for at støtte dig gennem hele processen i Otterup.

Få service og vejledning af din lokale bedemand

Ring til os, når du har mistet en nærtstående. Vi hjælper med:

 

  • En personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke og evt. graver samt andre parter
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce, gravsten og blomster/kranse
  • Alle nødvendige dokumenter og med alle de praktiske opgaver
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne

Hos Begravelse Danmark får du udelukkende danskproducerede kister og urner

Bedemand med lokalkendskab

Det fynske team i Begravelse Danmark arbejder tæt sammen. Derfor kan du være sikker på at møde en bedemand med lokalkendskab, som har et godt samarbejde med områdets kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige personer, som er med til at danne rammen om en smuk og respektfuld begravelse.

Bedemand Otterup - begravelser og bisættelser