Bedemand i Haderslev

Haderslev Begravelsesforretning Schimdt & Kikkenborg

Ribe Landevej 59, 6100 Haderslev

RING HELE DØGNET
74 52 30 30

Få en uforpligtende samtale i dag

Ring hele døgnet rundt på tlf. 74 52 30 30 eller mød mig Carsten Oehlenschlæger, tidligere kirketjener ved Tyrstrup kirke, til et uforpligtende møde i vores begravelses forretning eller til et personligt i privaten.

Med mine mange år i kirken og som bedemand i hele Sønderjylland, falder mig meget naturligt, når vi planlægger begravelse eller bisættelse og bidrager til jeg kan yde den bedste rådgivning – gerne i dag, inden for en time.

Forvent derfor fuld service, hvor samme bedemand vil følge dig fra start til slut. Dette fra første samtale i telefonen, i forretningen eller hjemmet, til alt omkring ønskede begravelse eller bisættelse er gennemført komplet.

Opvokset og i dag lokal bedemand i Haderslev 

Få en bedemand med næsten 30 års erfaring i hele Sønderjylland. Det giver et stort og bredt kendskab til Haderslev og nærmest omegn og har gennem årene hjulpet mange familier med at planlægge det sidste farvel.

Mød Birthe Gaarde Müller i forretningen på Ribe Landevej 59. Ring hele døgnet for uforpligtende aftale eller besøg Lars i begravelsesforretningen for en praktisk samtale om en mulige besættelse eller begravelse. 

Forvent 360 graders service, hvor det er samme bedemand som vil følge dig fra start til slut. Dette fra første samtale i telefonen, i forretningen eller hjemmet, til alt omkring ønskede begravelse eller bisættelse er gennemført komplet. 

Ring hele døgnet rundt på tlf. 74 52 30 30 for en uforpligtende samtale eller aftale om personligt møde i privaten – også i weekenden, aften og helligedage.

Begravelse Danmark – Faaborg

Banegårdspladsen 9, Faaborg, Danmark

Mød bedemænd med 10 år erfaring i Haderslev

Begravelser, bisættelser, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked. Hos os tager vi hånd om det hele, uanset om du vælger Birthe eller Carsten. Derfor tager vi hånd om det hele og med vores lokalkendskab sikre det sidste farvel bliver til noget særligt.

Servicerer hele Sønderjylland, samt Flensborg

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Samme bedemand aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn i hele landet
  • Bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Alle nødvendige dokumenter og hjælper med det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Få en bedemand der udelukkende fører danskproducerede kister og urner

Lokalkendskab som bedemand

Vi har et godt samarbejde med de lokale kirker, præster, blomsterhandlere, der er med til at danne ramme om en smuk begravelse.