Din lokale bedemand i Haderslev

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi står klar til at hjælpe uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

74 52 31 25

haderslev@begravelsedanmark.dk

Vi kender kirker og kirkegårde i Haderslev og omegn

Vi kender præsterne og kirkerne i Haderslev

Du er meget velkommen til at gøre brug af vores store netværk og indgående lokalkendskab. Det giver sikkerheden for et særligt sidste farvel.

74 52 31 25

haderslev@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Bedemand Haderslev

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Vi vil gerne byde dig og din familie 

Velkommen

Vi vil også gerne passe på jer og os selv!

Her i Begravelse Danmark får vi berøring med mange familier. Nogle af jer, som kommer til os for at få hjælp, er måske særligt udsatte for coronavirus og dens følgevirkninger. Derfor vil vi gerne tage ansvar for at vi alle sammen passer på hinanden.

Vi vil gerne bede jer ringe til os, så vi kan aftale hvordan vi bedst hjælper dig og din familie i netop jeres situation.Det kan betyde, at vi tager samtalen med to familiemedlemmer eller at vi tager snakken og planlægningen over telefon eller måske på FaceTime.

I januar måned 2014 blev Haderslev Begravelsesforretning og Begravelsesforretningen Schmidt & Kikkenborg en del af Begravelse Danmark. Det er to af Haderslevs ældste begravelsesforretninger, der i dag har lokaler på Ribe Landevej. Haderslev Begravelsesforretning blev oprindeligt etableret i 1934 og Begravelsesforretningen Schmidt & Kikkenborg har rødder tilbage til Erlev Begravelsesforretning, som stammer tilbage fra 1982.

 

  74 52 31 25  – 74 52 30 30

Haderslev Begravelsesforretning, Ribe Landevej 59, 6100 Haderslev

 

Planlægning af begravelser, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked. Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger vores lokalkendskab i Haderslev til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Vores bedemænd i Haderslev

Carsten Oehlenschlæger, bedemand

Carsten Oehlenschlæger, bedemand

Med en tidligere stilling som kirketjener ved Tyrstrup kirke var det naturligt for mig at blive bedemand. Kontakten med de pårørende og de lokale kirker og præster falder mig meget naturligt, når vi planlægger begravelse eller bisættelse og bidrager til jeg kan yde den bedste rådgivning.

 Birthe Gaarde Müller, bedemand

Birthe Gaarde Müller, bedemand

Jeg har været bedemand siden 1992 og i 1995 overtog jeg sammen med min mand Haderslev Begravelsesforretning. I en kort periode i 2009 var Haderslev Begravelsesforretning en del af Begravelse Danmark, hvorefter jeg i perioden 2010 til 2014 var selvstændig, men kom heldigvis tilbage til Begravelse Danmark i 2014.

Jeg har naturligvis et stort og bredt kendskab til Haderslev og nærmest omegn og har gennem årene hjulpet mange familier med at planlægge det sidste farvel.

Det hjælper vores bedemand i Haderslev med:

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Vi koordinerer aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Vi bestiller dødsannonce og gerne blomster/kranse, hvis du ikke selv har en foretrukken blomsterhandler
  • Vi sørger for de nødvendige dokumenter og hjælper gerne med alt det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifterne for vores service samt kiste og urne
  • Vi bruger danskproducerede kister og urner

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 
 74 52 31 25  – 
74 52 30 30
 
 haderslev@begravelsedanmark.dk

 

 

Haderslev

Begravelse Danmark – Haderslev

Ribe Landevej 59, 6100 Haderslev, Danmark