fbpx

Bedemand i Haderslev

Haderslev Begravelsesforretning Schmidt & Kikkenborg

Ribe Landevej 59, 6100 Haderslev

RING HELE DØGNET
74 52 30 30

Carsten Oehlenschlæger, bedemand. Få en uforpligtende samtale i dag

Ring på tlf. 74 52 30 30 og mød mig, Carsten Oehlenschlæger, til et uforpligtende samtale i vores begravelsesforretning eller til et personligt møde i privaten.

Med mine mange år som kirketjener ved Tyrstrup Kirke og som bedemand i hele Sønderjylland falder det mig meget naturligt både at planlægge forløbet og yde den bedste, lokale rådgivning. Få gerne et møde med mig i dag.

Forvent her fuld service, hvor jeg som bedemand vil følge dig eller jer fra start til slut. Det gælder uanset om højtideligheden skal være i Haderslev Kirke eller det skal være en borgerlig ceremoni i Haderslev Kapel. For mig er det afgørende at opfylde alle ønsker til den sidste afsked i afdødes ånd.

Gitte Høien, bosat i Kolding og lokal bedemand i Haderslev 

Jeg har i mit tidligere job arbejdet meget med mennesker på rejse i livets op- og nedture. Her har vi sammen fundet den bedst mulige løsning for hver enkelt familie.
Sådan vil du også møde mig som bedemand.

I et samarbejde med dig som familiemedlem, eller jer som familie, og med øje for, hvad der gør hver enkelt højtidelighed til noget særligt, vil jeg folde jeres ønsker ud til det rigtige farvel til din og jeres kære.

Intet er for stort eller for småt, så længe det er med øje for hvad der er det rigtige.
Det der vil være kendetegnet ved et samarbejde med mig, er empati, autentisitet og plads til alle, med åbenhed og respekt for hver enkelt højtidelighed.

 

 

Kåre Roager, bedemand i Haderslev

Jeg har i mit arbejdsliv arbejdet med mennesker som folkeskolelærer og som omsorgsmedarbejder på et bosted. For mig er det vigtigt at alle føler sig værdsat og behandlet med respekt. Med mit rolige gemyt tager jeg mig tid til at lytte til, hvordan I ønsker den sidste afsked skal foregå.

Jeg sørger for alt det praktiske, så alle aftaler er i hus til tiden. Jeg vil besvare jeres spørgsmål og give jer et trygt og godt farvel

Ring på tlf. 74 52 30 30 for en uforpligtende samtale med Kåre, Gitte eller Carsten, også weekend, aften og på helligedage.

Begravelse Danmark - Haderslev

Ribe Landevej 59, 6100 Haderslev

Bedemand i Haderslev - værdige begravelser og bisættelser med hjertevarme.

Begravelser, bisættelser, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked. Hos os tager vi hånd om det hele, uanset om du vælger Gitte eller Carsten. Vores styre er lokalkendskabet, som sikrer, at det sidste farvel bliver noget helt særligt.

Vores engagerede team er her for at arrangere betydningsfulde ceremonier i Haderslev, hvor vi skaber mindeværdige afskedsmomenter med dyb respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en nærværende bisættelse, tilpasser vi os dine ønsker og skaber en personlig ceremoni, der ærer den afdøde på en varm og meningsfuld måde.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe en smuk afsked, og vores erfarne rådgivere er til stede for at støtte dig igennem hele processen i Haderslev.

Bedemand i hele Sønderjylland

  • Få en personlig samtale med én af os i eget hjem eller i vores forretning
  • Forvent samme bedemand fra start til sidste farvel
  • Vi kører i hele landet i kraft af samarbejdet i Begravelse Danmark
  • Få hjælp til bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Vi sørger for alle nødvendige dokumenter og hjælper med det praktiske
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Få en bedemand, der udelukkende fører danskproducerede kister og urner

Lokalkendt bedemand i Haderslev

Vi har et godt samarbejde med de lokale præster, gravere, stenhugger og blomsterhandlere og andre, der er med til at skabe rammerne for en smuk begravelse eller bisættelse.

Bedemand i Haderslev - Bisættelse og begravelse i Haderslev