Din lokale bedemand

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.
 

Du kan ringe til os døgnet rundt

 

 

Kirke og kapel i Nyk. Falster

Med +200 begravelser/bisættelser årligt kender vi alt til kirkerne og kapellet. Vi har vores vante gang i Østre Kapel, Nordre Kirke og Klosterkirken.

Du kan ringe til os døgnet rundt

 

Erfarent team

Vi har et meget erfarent bedemands team, som står klar til at hjælpe her og nu. Giv os et ring – så er i godt på vej til et særligt sidste farvel.

Du kan ringe til os døgnet rundt

 

Mørchs Eftf. – Bedemand Nykøbing Falster

Begravelser, bisættelser, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked. Hos Mørchs Eftf. tager vi hånd om det hele. Vi bruger vores indgående lokalkendskab og faglighed til sammen med jer, at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Ring hele døgnet rundt på:

78722625

Mørchs Begravelsesforretning er én af de ældste begravelsesforretninger i Nyk F. og har siden 1986 været en del af Begravelse Danmark. Vi ligger på det hyggelige forretningstorv Lindholmcentret på Vendsysselvej. Her er vores forretning omgiver af centrets andre forretninger ligesom der er en stor parkeringsplads foran vores forretning. 

Vi er klar til at hjælpe dig:

 Kristian Larsen, bedemand

Kristian Larsen, bedemand

Jeg har været Bedemand siden 2003,hvor  jeg sammen med min kone overtog Bundgårds Begravelsesforretning, som startede i 1987. I 2015 blev vi en del af Begravelse Danmark.

Jeg er garant for at vores begravelser og bisættelser er lige efter afdøde og pårørendes ønsker. Også uanset trossamfund.

Merete Røntorp, bedemand

Merete Røntorp, bedemand

I 2016 begyndte jeg som bedemand i Mørchs Eftf. i Nykøbing. Efter at have været tilknyttet Mørchs eftf. som afløser gennem mange år, valgte jeg i 2016 at blive bedemand på fuldtid. Jeg lægger stor vægt på empati, planlægning og sans for detaljen i mit arbejde som bedemand.

Poul Erik Due, bedemand

Poul Erik Due, bedemand

Jeg har et bredt kendskab til Lolland og Falster, hvilket er en fordel når der skal planlægges kørsel, blomster, gravsten m.m. Det betyder ALT for mig at udvise hjælpsomhed og faglighed, så afskeden med afdøde foregår på en rolig og velorganiseret vis.

Prisniveau:

Sammen med de pårørende skaber vi det sidste farvel og afhængig af om det er en begravelse eller bisættelse, vil prisniveauet starte fra omkring kr. 9.500,-  for en bisættelse.

Det hjælper vi med:

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Vi koordinerer aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Vi bestiller dødsannonce og gerne blomster/kranse, hvis du ikke selv har en foretrukken blomsterhandler
  • Vi sørger for de nødvendige dokumenter og hjælper gerne med alt det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifterne for vores service samt kiste og urne
  • Vi bruger danskproducerdede kister og urner

 

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 
 54 85 18 48  
 
 nykobing@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Aalborg

Vendsysselvej 11 a, Nykøbing Falster, Danmark
Lindholmcentret