Vælg mellem 42 rustvogne

Som den største begravelsesforretning i Danmark har vi gode muligheder for at tilbyde
forskellige køretøjer til det personlige farvel. Vi har forretninger over hele landet.

RING HELE DØGNET
52 112 112

TAG SELV STILLING
Planlæg dit eget farvel

Moderne køretøjer og rustvogne

Begravelse Danmark råder over 42 rustvogne over hele Danmark og tilbyder et bredt udvalg af forskellige køretøjer.

Pris for levering og ilægning i kiste er 1.895 kr. alle ugens dage incl. aften, weekend og helligdage. For yderligere priser kontakt vores bedemænd. 

Ring hele døgnet for samtale, også hvis du kunne ønske at benytte vores Harley Davidson rustvogn, som koster 6.950 kr. på hverdage og 9.050 kr. i weekenden. 

Volvo V70 og S80

Vi har 6 sortmetal rustvogne. Disse dækker fra Aalborg, Roskilde, hele Nordsjælland, København og på Fyn samt på Lolland og Falster. Det er kun på Bornholm, vi ikke kan tilbyde kørsel i en hvid eller klassisk sort Volvo-rustvogn.

Volvo V70 og S80

Vi har 6 sortmetal rustvogne. Kører i Aalborg, Roskilde, Nordsjælland, København og på Fyn samt på Lolland og Falster.

Mercedes E250

Vi har 10 Mercedes rustvogne i farverne sort, blå og sølv metal og i koksgrå. 
Kører i Ålborg, Sønderjylland, Roskilde, Københavnog på Fyn, Lolland og Falster.

Volvo V70

Vi har 4 koksgrå. 
Kører i Århus, Odense, København og Nordsjælland.

Volvo V70 og S80

Vi har 6 sortmetal rustvogne.
Kører i Ålborg, Roskilde, Nordsjælland, København og på Fyn samt på Lolland og Falster.

Ford Mondeo

Vi har tre moderne rustvogne fra Ford. De kører kun på Sjælland, med base omkring begravelsesforretningerne på Amager, i Roskilde, Brøndby, København, Hillerød, Helsingør og Haslev. Rustvognen kan være fremme inden for få timer på hele Sjælland.

Corona: Alle biler – også vores 6 transport-rustvogne for lange kørsler i ind- og udland, bliver konstant og mellem alle opgaver vasket, sprittet ned. Vi som bedemænd vil ankomme i fuld beskyttelse, hvis mistanke om smitte. Ellers har vi blot maske på.

 

Motorcykel

Som den eneste begravelsesforretning i Danmark kan Begravelse Danmark tilbyde et alternativ til den traditionelle rustvogn, en Harley Davidson E-glide med tilhørende sidevogn som er specielt indrettet til kiste eller urne transport. Det er Danmarks første og eneste Harley Davidson ombygget som rustvogn.

Det sidste farvel kan blive noget særligt for personer, der enten har eller har haft en passion for motorcykler gennem hele livet, ved at vælge at kisten skal transporteres med motorcykel med sidevogn i stedet for med en almindelig rustvogn.