Din lokale bedemand i Aalborg

Erfarne, prisbevidste og lokalkendte …

 

 

 

 

 

Vi dækker hele Nordjylland

Vi tager hånd om det praktiske og gør alt for at sikre en god og værdig afsked for alle

Du kan ringe til os døgnet rundt

 98 12 79 99

 

Vi har et bredt lokalkendskab

Hvordan foregår begravelsen, hvor kan urnen nedsættes og hvilken sten kan man vælge til de forskellig gravsteder? Vi hjælper med alle spørgsmål

Vi træffes hele døgnet

 98 12 79 99

Hanna Vig Begravelsesforretning

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Vi vil gerne byde dig og din familie 

Velkommen

Vi vil også gerne passe på jer og os selv!

Her i Begravelse Danmark får vi berøring med mange familier. Nogle af jer, som kommer til os for at få hjælp, er måske særligt udsatte for coronavirus og dens følgevirkninger. Derfor vil vi gerne tage ansvar for at vi alle sammen passer på hinanden.

Vi vil gerne bede jer ringe til os, så vi kan aftale hvordan vi bedst hjælper dig og din familie i netop jeres situation.Det kan betyde, at vi tager samtalen med to familiemedlemmer eller at vi tager snakken og planlægningen over telefon eller måske på FaceTime.

I Hanna Vig Begravelsesforretning er du og dine kære i trygge rammer. Alt kan lade sig gøre. Vi tager hånd om det hele og bruger vores erfaring, lokalkendskab, netværk og prisbevidsthed til, sammen med jer, at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Vi træffes hele døgnet: 

 98 12 79 99

Hanna Vig Begravelsesforretning har eksisteret siden 1988. Forretningens adresse er Vesterbro 121, 9000 Ålborg og  ligger ved Limfjordsbroen på hjørnet af Vesterbro/Gammel Strandvej, hvor der har været begravelsesforretning siden starten af 1960’erne.

 

Kom ind til en personlig samtale eller få besøg hjemme

  • Hos os får du altid et samlet overslag på alle udgifter for vores service, kiste og urne.
  • Vi benytter danskproducerede kister og urner

Vi står klar til at hjælpe:

Bente Sølvkjær, bedemand

Bente Sølvkjær, bedemand

For mig er det vigtigt at vi tager hånd om vores pårørende og giver den bedste rådgivning og service hele vejen gennem forløbet. Vi har mange års erfaring og sans for detaljen. Jeg sætter omsorg, nærvær og tryghed i højsædet

 Jesper Orlien, bedemand

Jesper Orlien, bedemand

Som bedemand lægger jeg stor vægt på at udvise ro, empati og hjælpsomhed. For mig er noget af det vigtigste at have en personlig kontakt med de pårørende.

Lisa Torp Hjort, bedemand

I den svære situation som opstår, når man mister en nær slægtning, er det vigtigt for mig at skabe tryghed for familien. Det betyder meget for mig at lytte til de pårørendes ønsker, så jeg bedst muligt kan bidrage til en værdig afsked.

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 
 98 12 79 99  
 aalborg@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Aalborg

Vesterbro 121, Aalborg, Danmark