Bedemænd i Aalborg

Hanna Vig Begravelsesforretning

Vesterbro 121, 9000 Aalborg

RING HELE DØGNET
98 12 79 99

SEND OS EN E-MAIL
Aalborg@BegravelseDanmark.dk

Dine lokale bedemænd i Aalborg

I Hanna Vig Begravelsesforretning er du og dine kære i trygge rammer. Kom ind til en personlig samtale eller få besøg hjemme, hvor vi i ro og mag taler alle nuancer og detaljer igennem.

Og alt kan lade sig gøre. Vi tager hånd om det hele og bruger vores erfaring, lokalkendskab, netværk og prisbevidsthed til, sammen med jer, at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Hos os får du også altid et samlet overslag på alle udgifter for vores service, kiste og urne. Du kan desuden være sikker på kun at få dansk-producerede kister og urner.

Hanna Vig Begravelsesforretning har eksisteret siden 1988. Forretningens adresse er Vesterbro 121, og ligger ved Limfjords-broen på hjørnet af Vesterbro/Gammel Strandvej, hvor der har været begravelsesforretning siden starten af 1960’erne.

Bente Sølvkjær, bedemand Aalborg

For mig er det vigtigste at kunne tage hånd om jer som pårørende. Give jer den bedst mulige rådgivning i situationen med 360 graders service, hele vejen gennem forløbet fra afhentning til urnenedsættelsen på familiegravstedet.

Jeg sætter omsorg, nærvær og tryghed i højsædet og har enorm sans for detaljen. I skal forvente at kunne mærke mine mange års erfaring i Aalborg og hele Nordjylland.

Ring gerne til mig på vores vagttelefon 98 127 999 hele døgnet. Uforpligtende kan vi mødes i begravelsesforretningen eller i hjemmet – også i weekenden.

Jesper Orlien, bedemand Aalborg

Som bedemand lægger jeg stor vægt på at udvise ro, empati og hjælpsomhed i min rådgivning, og jeg holder fokus på selv de mindste detaljer i planlægningen. For mig er noget af det vigtigste nemlig at have en personlig kontakt med jer som pårørende. 

Få derfor min rådgivning uforpligtende på et møde på en privat adresse eller i forretningen på Vesterbro. Ring telefon 98 127 999 hele døgnet.

Lisa Torp Hjort, bedemand Aalborg

I den svære situation som opstår, når man mister en nær slægtning, er det vigtigt for mig at skabe tryghed for familien.

Det betyder meget for mig at lytte til de pårørendes ønsker, så jeg bedst muligt kan bidrage til en værdig afsked.

Ring gerne til mig på telefon 98 127 999. Vi svarer hele døgnet, kan mødes i forretningen eller komme til samtale i hjemmet. 

.

Aalborg

Begravelse Danmark – Aalborg

Vesterbro 121, 9000 Aalborg, Danmark

Bedemænd med erfaring

Vi ved, at en begravelse eller bisættelse kan være overvældende – alt dette med blomster, kirker og tilhørende papirarbejde… Hos os tager vi naturligvis hånd om den komplette begravelse eller bisættelse i hele Aalborg Kommune.

Som uddannede bedemænd, hjælper vi med

  • Få personlig samtale med én af os i eget hjem eller i vores forretning
  • Lad os aftale med præst, kirke og Aalborg kirkegårde for gravsted
  • Kørsel og transport i rustvogn til og fra ceremoni i hele Aalborg Kommune
  • Bestil blomster hos bedemanden, mens vi har samtalen
  • Lad os sørge for de nødvendige dokumenter og alt det praktiske
  • Du får et samlet overslag på alle udgifterne på vores første møde
  • Vælg en danskproduceret kiste og en jysk, økologisk urne

Bedemand i Aalborg Kommune

Styrken ved os som lokal bedemand er, at vi har et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige parter, der sikrer en smuk og respektfuld begravelse.