Bedemand i Gentofte

BESØG MIG I BUTIKKEN PÅ
Kirketorvet 19, 2820 Gentofte

RING HELE DØGNET
39 65 75 40

SEND MIG EN E-MAIL
gentofte@begravelsedanmark.dk

Din lokale bedemand i Gentofte 

Siden 1978 har Begravelse Danmark haft sin smukke forretning beliggende på Kirketorvet midt i Gentofte.

Men sin beliggenhed lige overfor Gentofte kirke og med gode parkeringsmuligheder har forretningen gennem mere end 35 år været en markant begravelsesforretning for borgerne i Gentofte,  Charlottenlund og omegn.

Jan Vinkler, bedemand i Gentofte

Min fornemste opgave er at give ro, rum og tryghed til dig som pårørende. Samtidigt bistår jeg med at skabe den smukkeste ramme for en unik og værdig afsked…helt efter dine ønsker og behov.

Jeg er rolig og empatisk af natur – og du vil endvidere opleve mig som lyttende og nærværende, med stort fokus på at skabe et rum for åben og tillidsfuld dialog – hvor ingen spørgsmål er for store eller små.

Du er også hjertelig velkommen i butikken, hvis du har generelle spørgsmål eller f.eks. vil hente et eksemplar af Min Sidste Vilje – og jeg assisterer rigtig gerne med udfyldelsen. 

Hos mig kan du ligeledes planlægge og forudbetale din egen fremtidige begravelse. Dette oplever jeg som værende en kæmpe hjælp og lettelse for de pårørende, der på denne måde fritages for unødige bekymringer og beslutninger.

I butikkens åbningstid (hverdage 9-16) kan du kontakte mig på 39 65 75 40. Har du akut brug for hjælp udenfor åbningstid, vil et opkald på samme nummer automatisk videre stilles til mine søde og dygtige kollegaer på vagtholdet. 

Hos Begravelse Danmark kan du døgnet rundt få hurtig og kompetent kontakt.

 

Begravelse Danmark - Gentofte

Kirketorvet 19, 2820 Gentofte, Danmark

Bedemænd med erfaring - begravelse eller bisættelse i Gentofte

Når det bliver nødvendigt med en begravelse eller bisættelse, kan det være svært at overskue som pårørende. Hvordan skal det foregå?... hvad skal man have forberedt?... hvilken farve skal kisten og urnen have?... må man tegne på kisten og skal der være et musikalsk indslag under ceremonien...? 

Det kan være overvældende, når følelserne måske er ude af kontrol.

Derfor tilbyder vi på professionel vis at tage hånd om det - med troværdighed, åbenhed, respekt, engagement og medmenneskelighed i absolut fokus.

Vores dedikerede team står til rådighed i Gentofte for at arrangere smukke ceremonier, hvor vi skaber mindeværdige afskedsmomenter med respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en intim bisættelse, tilpasser vi os dine ønsker og skaber en betydningsfuld ceremoni, der ærer den elskede afdøde på en personlig måde.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en meningsfuld afsked, og vores erfarne rådgivere er her for at støtte dig gennem hele processen i Gentofte.

Forvent noget af din lokale bedemand

  • Personlig samtale i eget hjem eller i vores forretning
  • Bestilling og koordinering af aftaler med f.eks. præst, kirke, kirkegård, blomsterhandlere mm.
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Udfærdigelse af alle nødvendige dokumenter
  • Et prisoverslag på samtlige udgifter
  • Kort og godt - hele processen fra start til slut

Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner.

Bedemand med lokalkendskab

Vi har et godt samarbejde med de lokale kirker, præster, kirkegårde, blomsterhandlere og alle de andre vigtige led, der er med til at danne ramme om en smuk og respektfuld begravelse.

Bedemand Gentofte
Bedemand Gentofte - begravelser og bisættelser