Bedemand i Greve

Mød Strandens Bedemand på

Greve Strandvej 14, 2670 Greve

TRÆFFES HELE DØGNET
43 69 29 19

SEND OS EN E-MAIL
greve@begravelsedanmark.dk

Din lokale bedemand i Greve

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være. Derfor bør du vælge Maria Synnestvedt. Mød Maria i forretningen eller få besøg for en uforpligtende samtale.

Vi bruger vores lokalkendskab og mangeårige erfaring til at skabe de optimale rammer for begravelse eller bisættelse. Uanset om det er i vores bedemandsforretning eller hjemme hos jer, vil du opleve at vi yder den bedste service.

På den hyggelige Greve Strandvej har Begravelse Danmark haft butik siden 1992. Forretningen ligger lige overfor det gamle Greve Strandmotel og en række restauranter.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 43 69 29 19. eller mød mig i begravelsesforretningen.

Begravelse Danmark - Strandens bedemand

Greve Strandvej 14, 2670 Greve, Danmark

Maria Synnestvedt, bedemand i Greve

Som bedemand i Begravelse Danmark siden 2016 og bosat med min familie i Greve, er det vigtigt for mig, at du som pårørende føler dig tryg fra første opringning.

Jeg vægter empati og tillid højt, så du med ro i sindet kan lade mig bistå med at skabe de bedste rammer for en smuk og værdig afsked. Få en samtale med mig på Greve Strandvej 14, eller i eget hjem i trygge omgivelser.

Nastasia Tami Jensen, bedemand

Som bedemand ved jeg, hvor vigtig den sidste afsked med vore kære er.

Jeg ønsker med stor empati at gøre en forskel for de pårørende og hvor tryghed, tillid og omsorg er omdrejningspunktet igennem hele forløbet. Jeg er jeres hjælp med alt det praktiske og jeg gør mig umage og er omhyggelig med hver en opgave.

Bedemænd i Greve med erfaring. Vi hjælper med begravelser og bisættelser.

Vi ved at begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked.

Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger empati, lokalkendskab og omhu til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Vi tilbyder værdifulde ceremonier til begravelser og bisættelser i Greve, hvor vores dedikerede team skaber mindeværdige afskedsmomenter med respekt for den afdødes liv og ønsker.

Uanset om det er en traditionel jordbegravelse eller en mere intim bisættelse, tilpasser vi os dine præferencer og skaber en unik ceremoni, der ærer den afdøde på en personlig og meningsfuld måde.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe en smuk og betydningsfuld afsked, og vores erfarne rådgivere er til rådighed for at støtte dig gennem hele processen i Greve.

Vi hjælper med

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Alle nødvendige dokumenter og hjælper med det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

Strandens bedemand har lokalkendskab

Vi er lokale, og vi har et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige led der er med til at danne ramme om en smuk og respektfuld begravelse.