Tilst Begravelsesforretning - Din lokale bedemand

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi står klar til at hjælpe uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

86 24 15 44

Aarhus@begravelsedanmark.dk

Vi kender kirkerne og kirkegårde i Århus

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi står klar til at hjælpe uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

86 24 15 44

Aarhus@begravelsedanmark.dk

Dygtige bedemand i Tilst og Århus

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Vi vil gerne byde dig og din familie 

 

Velkommen

Vi vil også gerne passe på jer og os selv!

Her i Begravelse Danmark får vi berøring med mange familier. Nogle af jer, som kommer til os for at få hjælp, er måske særligt udsatte for coronavirus og dens følgevirkninger. Derfor vil vi gerne tage ansvar for at vi alle sammen passer på hinanden.

Vi vil gerne bede jer ringe til os, så vi kan aftale hvordan vi bedst hjælper dig og din familie i netop jeres situation.Det kan betyde, at vi tager samtalen med to familiemedlemmer eller at vi tager snakken og planlægningen over telefon eller måske på FaceTime.

Planlægning af begravelse, bisættelse, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked. Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger vores lokalkendskab i Tilst til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Tilst Begravelsesforretning udspringer oprindeligt fra en snedkerforretning, og siden midten af 1900 tallet blev begravelsesforretningen drevet af Lilly og Børge Carstensen. I 1996 valgte Børge Carstensen og Tilst Begravelsesforretning at blive en del af Begravelse Danmark. Forretningen fremtræder i dag som en pæn og synlig forretning, der ligger i det store lyskryds kendt som Bilka krydset.

 

 Ring nu på 86 24 15 44  

Tilst Begravelsesforretning, Tilst Skolevej 23A, 8381 Tilst

Kom ind til en personlig samtale eller få besøg hjemme

Vores bedemænd

Ulrik Baun, Bedemand

Ulrik Baun, Bedemand

Min erfaring jeres tryghed – for med mere end 15 år som bedemand har jeg hjulpet mange mennesker, når de har mistet og derfor har brug for en bedemand. Jeg vil møde jer i jeres behov og ønsker – så afskeden med den afdøde bliver jeres afsked.

Sammen med mine kollegaer, står vi til rådighed både fra forretningen i Tilst ved Bilka-krydset og i forretningen på Viborgvej 24. Vi kommer selvfølgelig gerne til jer.

Henriette Kegel, bedemand

Henriette Kegel, bedemand

Efter en lang karriere inden for sundhedssektoren, valgte jeg i efteråret 2017 at blive bedemand. Jeg mistede selv en nær slægtning alt for tidligt, så jeg ved, hvor vigtigt den sidste afsked er.
Jeg vil gøre mit yderste for at hjælpe jer igennem jeres svære tid ved at opnå tillid ved første kontakt, udvise empati, tryghed og varme.

Troels Wöhlk, bedemand

Troels Wöhlk, bedemand

Jeg har en baggrund som kirketjener ved Ravnsbjerg kirke og valgte at tiltræde stillingen som bedemand i Århus. Et job, hvor jeg med stor empati ønsker at gøre en forskel for de pårørende og hvor tryghed, tillid og omsorg er omdrejningspunktet igennem hele forløbet.. Det er dejligt at være en del af et stærkt team og hver gang at gøre sit bedste for de pårørende, i den svære situation som opstår, når man mister en nær slægtning.

Det hjælper vores bedemand i Tilst med:

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Vi koordinerer aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Vi bestiller dødsannonce og gerne blomster/kranse, hvis du ikke selv har en foretrukken blomsterhandler
  • Vi sørger for de nødvendige dokumenter og hjælper gerne med alt det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifterne for vores service samt kiste og urne
  • Vi bruger danskproducerede kister og urner

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 
 86 24 15 44  
 
 Aarhus@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Århus/Tilset

Tilst Skolevej 21 a, Tilst, Danmark