Bedemand i Tilst og Aarhus

Tilst Begravelsesforretning

Tilst Skolevej 23A, 8381 Tilst

RING HELE DØGNET
86 24 15 44

SEND OS EN E-MAIL
aarhus@bedrebegravelse.dk

Din lokale bedemand i Tilst og Aarhus

Møde Ulrik, Hans Harry og Karina i begravelsesforretningen.

Tilst Begravelsesforretning udspringer oprindeligt fra en snedkerforretning, og siden midten af 1900 tallet blev begravelsesforretningen drevet af Lilly og Børge Carstensen.

I 1996 valgte Børge Carstensen og Tilst Begravelsesforretning at blive en del af Begravelse Danmark. 

Forretningen fremtræder i dag som et moderne forretning og meget at finde, da vi holder til i det som kaldes Bilka krydset. Det store hvide bygning på hjørnet med p-pladser lige ved døren.

Tilst Begravelsesforretning
Tilst Skolevej 23A, 8381 Tilst

Ring hele døgnet rundt på tlf. 86 24 15 44

Ulrik Baun, Bedemand Tilst

Min erfaring jeres tryghed – for med mere end 15 år som bedemand i Aarhus har jeg hjulpet mange mennesker, når de har mistet og derfor har brug for en bedemand.

Jeg vil møde jer i jeres behov og ønsker – så afskeden bliver jeres afsked . dette med præst i kirke eller borgerlig fra kapellet.

Sammen med mine kollegaer, står vi til rådighed både fra forretningen i Tilst ved Bilka-krydset og i forretningen på Viborgvej 24. Vi kommer selvfølgelig gerne til jer – dette både gerne om aften og i weekenden.

Karina Christensen, Bedemand Aarhus

Jeg er opvokset og bosiddende i Herlev og efter at have arbejdet som pædagog i over 15 år, har jeg nu valgt ønskejobbet som bedemand.

Et job, hvor jeg med stor empati ønsker at gøre en forskel for de pårørende og hvor tryghed, tillid og omsorg er omdrejningspunktet igennem hele forløbet.

Mød mig fortrisvis i begravelsesforretningen på Viborgvej 24, ved siden af Aarhus Vestre kirkegård.  Jeg kommer selvfølgelig gerne til jer – dette til et møde i butikken eller privaten, dette både gerne om aften og i weekenden.

Hans Henry, Bedemand i Århus og Tilst

Jeg har en baggrund som kirketjener ved Ravnsbjerg kirke og valgte at tiltræde stillingen som bedemand i Århus. Et job, hvor jeg med stor empati ønsker at gøre en forskel for de pårørende og hvor tryghed, tillid og omsorg er omdrejningspunktet igennem forløbet.

Det er dejligt at være en del af et stærkt team og hver gang at gøre sit bedste for de pårørende, i den svære situation som opstår, når man mister en nær slægtning.

Mød mig fortrinsvis i begravelsesforretningen på Viborgvej 24, eller et møde i Tilst butikken eller privaten, både gerne om aften og i weekenden.

Begravelse Danmark – Faaborg

Banegårdspladsen 9, Faaborg, Danmark

Bedemænd med erfaring i Aarhus

Få overblik over det som er overvældende når et dødsfald er sket og der skal tages det sidste farvel, herunder blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked.

Hos os tager vi hånd om både opgaver og dig/jer og hjælper hele vejen. Vi bruger lokalkendskab og stor viden om alle muligheder, både med præster, kirker og andre ønsker I har behov for at få hjælp i.

Vi hjælper også ved borgerlige / andre religiøse afsked og tilbyder forskellige muligheder alt efter behov. Hos os ønsker vi, at det sidste farvel må blive jeres sidste farvel. Derfor, lad os klare alt det praktiske så I er fri til alt det andet.

Vi hjælper med

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Planlægning af borgerlig bisættelse / andre religiøse højtideligheder.
  • Kørsel og transport i rustvogn i og uden for Aarhus kommune
  • Bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Alle nødvendige dokumenter og hjælper med det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Vi bruger udelukkende danskproducerede kister og urner

Lokalkendskab

Vi er lokale, og vi har et godt samarbejde med lokale kirker, præster, blomsterhandlere og alle de andre vigtige led der er med til at danne ramme om en smuk og respektfuld begravelse.