Bedemand i Fredericia

Børge Laursen Begravelsesforretning

Danmarks Port 1, 7000 Fredericia

RING HELE DØGNET
75 92 04 33

Bente Rasmussen, bedemand.
Få en uforpligtende samtale i dag 

Kig gerne ind i begravelsesforretningen på Danmarks Port 1 for en uforpligtende personlig samtale – eller kontakt os hele døgnet for aftale om et besøg i hjemmet, som vi yder i hele Trekantsområdet og Vestfyn.

Begravelsesforretningen er en af Fredericias ældste begravelsesforretninger, som i 2009 blev en del af Begravelse Danmark og forretningen har frem til januar 2017 været beliggende i Danmarksgade i Fredericia.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 75 92 04 33 eller mød mig, i begravelsesforretningen.

Carsten Oehlenschlæger, bedemand

Hos Børge Laursens Begravelsesforretning møder man bedemand Carsten Oehlenschlæger for samtale og rådgivning.

Det er svært at miste én, man holder af. Jeg er en erfaren bedemand, som gerne hjælper med alle de praktiske og uvante opgaver. Det er vigtigt for mig at skabe ro og tryghed i den svære situation.

 

Gitte Johnsen

Jeg har i mit tidligere job arbejdet meget med mennesker på rejse i livets op- og nedture. Her har vi sammen fundet den bedst mulige løsning for hver enkelt familie.
Sådan vil du også møde mig som bedemand.

I et samarbejde med dig som familiemedlem, eller jer som familie, og med øje for, hvad der gør hver enkelt højtidelighed til noget særligt, vil jeg folde jeres ønsker ud til det rigtige farvel til din og jeres kære. Det der vil være kendetegnet ved et samarbejde med mig, er empati, autentisitet og plads til alle, med åbenhed og respekt for hver enkelt højtidelighed.

Kåre Roager, bedemand

Jeg har i mit arbejdsliv arbejdet med mennesker som folkeskolelærer og som omsorgsmedarbejder på et bosted. For mig er det vigtigt at alle føler sig værdsat og behandlet med respekt. Med mit rolige gemyt tager jeg mig tid til at lytte til, hvordan I ønsker den sidste afsked skal foregå.

Jeg sørger for alt det praktiske, så alle aftaler er i hus til tiden. Jeg vil besvare jeres spørgsmål og give jer et trygt og godt farvel

Et stærkt team i Sydjylland

Du kan altid regne med at få hjælp, for hvis vores faste, lokale bedemand i Fredericia er ude på opgaver, står en Gitte Johnsen, Carsten Oehlenschlæger eller Kåre Roager klar til at tage over. Kontakt os hele døgnet for en aftale om et besøg i hjemmet, som vi yder i hele Trekantsområdet og Vestfyn.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 75 92 04 33 for et møde med en af os.

Begravelse Danmark - fredericia

Danmarks Port 1, 7000 Fredericia, Danmark

Mød bedemænd med 10 års erfaring i Fredericia

Forvent en smuk afsked med din kære uanset hvem af os, som er din lokale bedemand. Vi har mange års erfaring i at tage hånd om det hele fra første møde til eventuel urnenedsættelse.

Begravelse Trekantsområdet og Vestfyn

  • Få en personlig samtale i vores begravelsesforretning eller i eget hjem
  • Samme bedemand aftaler med præst og kirke og står klar til højtideligheden
  • Din fast tilknyttede bedemand kører rustvogn i hele Jylland og på Fyn
  • Få vores hjælp til at bestille dødsannonce, kistepynt, blomster og krans
  • Du skal ikke bekymre dig om alt det praktiske papirarbejde. Det klarer vi
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Få lokale blomster og gravsten, samt danskproduceret kiste og urne

Vælg lokal bedemand i Fredericia

Vi har et godt samarbejde med de lokale kirker, præster og blomsterhandlere, der er med til at danne ramme om en smuk begravelse.