Bedemand i Fredericia

Børge Laursen Begravelsesforretning

Danmarks Port 1, 7000 Fredericia

RING HELE DØGNET
75 92 04 33

Få en uforpligtende samtale i dag

Kig gerne ind i begravelsesforretningen på Danmarks Port 1 for en uforpligtende personlig samtale – eller kontakt os hele døgnet for aftale om et besøg i hjemmet, som vi yder i hele Trekantsområdet og Vestfyn.

Begravelsesforretningen er en af Fredericias ældste begravelsesforretninger, som i 2009 blev en del af Begravelse Danmark og forretningen har frem til januar 2017 været beliggende i Danmarksgade i Fredericia.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 75 92 04 33 eller mød mig, Lars Schack, i begravelsesforretningen. Lars Schack har flere års erfaring som selvstændig bedemand, inden han i 2020 blev ansat som bedemand i Fredericia.

Et stærkt team i Sydjylland

Du kan altid regne med at få hjælp, for hvis vores faste, lokale bedemand i Fredericia er ude på opgaver, står andre klar til at tage over. Du vil her ofte møde Gunnar Bundgaard, som til daglig er bedemand i Kolding. Kontakt os hele døgnet for en aftale om et besøg i hjemmet, som vi yder i hele Trekantsområdet og Vestfyn.

Ring hele døgnet rundt på tlf. 75 92 04 33 eller mød mig Gunnar Bundgaard eller min kollega Lars Schack, der er faste bedemand i begravelsesforretningen.

Begravelse Danmark – fredericia

Danmarks Port 1, 7000 Fredericia, Danmark

Mød bedemænd med 10 års erfaring i Fredericia

Forvent en smuk afsked med din kære uanset om du møder Lars Schack eller Gunnar Bundgaard som den lokale bedemand. Begge har mange års erfaring i at tage hånd om det hele fra første møde til eventuel urnenedsættelse.

Begravelse Trekantsområdet og Vestfyn

  • Få en personlig samtale i vores begravelsesforretning eller i eget hjem
  • Samme bedemand aftaler med præst og kirke og står klar til højtideligheden
  • Din fast tilknyttede bedemand kører rustvogn i hele Jylland og på Fyn
  • Få vores hjælp til at bestille dødsannonce, kistepynt, blomster og krans
  • Du skal ikke bekymre dig om alt det praktiske papirarbejde. Det klarer vi
  • Du får et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Få lokale blomster og gravsten, samt danskproduceret kiste og urne

Vælg lokal bedemand i Fredericia

Vi har et godt samarbejde med de lokale kirker, præster og blomsterhandlere, der er med til at danne ramme om en smuk begravelse.