Tager Bedste en taxa til himlen?

Der dør mere end 50.000 danskere hvert år og for mange af de familier/pårørende som i forbindelse med et dødsfald skal arrangere en begravelse eller bisættelse, vil der være børn som for første gang kommer til at opleve et dødsfald eller en begravelse.

Hvad er en urne? Hvordan ser bedstemor ud når hun er død? Hvad er en bedemand? Hvordan ser Bedstemor ud når hun er død? Og mange flere tanker og spørgsmål gør børn sig, når der er en person som er død.

Begravelse bør være hyldesten til livet

Både til afdødes liv men også til det liv som de pårørende skal leve videre med i mindet om afdøde.
Med bogen ”Tager Bedste en taxa til himlen” er historien om Lily og Frej og deres forældre med til at hylde det liv som Bedste har levet, og dermed også alle de minder som Bedstemor har skabt for såvel børn som voksne. På den måde er bogen med til at skabe et fællesskab i familien og samtidig åbner bogen op for nogle af de ord som børnene hører i forbindelse med et dødsfald. På denne måde inddrager bogen nogle af de mange spørgsmål som Lily og Frej har i hovedet og spørgsmålene bliver besvaret, på en god måde i bogen.

I bogens slutning skriver Lilly et brev til Bedste, hvor hun takker nogle af de gode oplevelser som hun og hendes bror har haft med Bedste og brevet slutter med ”Farvel Bedste, jeg tager en taxa op til dig i himlen om hundrede år”.

Bogen er gratis og vil blive givet til familier eller andre som ønsker det i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Send forespørgsel vedr. bestilling af bogen HER
(skriv “Tager Bedste en taxa til himlen” i emnefeltet)

Det er også muligt at se (eller gense) interviewet i DR2 fra den 16.01.2018 HER(åbner i et nyt vindue).