Minder

Begravelsen/bisættelsen bør være en hyldest til livet for såvel afdøde, som for de pårørende, venner og bekendte, der lever videre med minderne om afdøde. Et liv afspejles efter døden i de fortællinger, vi deler om afdøde.
På Mindet.dk kan du oprette et minde og gøre det personligt og unikt præcis som det menneske mindet repræsenterer. Du kan enten offentliggøre mindet og invitere andre pårørende, venner og bekendte til at bidrage med deres anekdoter, billeder og historier om afdøde eller vælge at holde mindet privat, så det kun er tilgængeligt for dig.
Du kan lave et minde i forskellige livssituationer:
– Du kan skabe et minde sammen med dine allernærmeste i tiden inden et dødsfald.
– Du kan lave et minde, lige når I har mistet. De, som kommer til højtideligheden, kan bidrage med hilsner, og I kan hjælpe hinanden gennem de første svære år.
– Du kan skabe et minde for de mennesker, som I har mistet for år tilbage, for at værne om de minder I bærer i tankerne og hjerterne samt bevare historierne om et liv.
Herunder finder du links til både Voresmindesider, Mindet.dk og afdøde.dk. Vi har endvidere fået psykolog Rikke Høgsted til at give os tre korte og gode råd om, hvorledes du kan skabe et personligt farvel samt bruge et minde som et samlingssted for gode og vigtige minder.

Video med psykolog Rikke Høgsted
Voresmindesider.dk
Mindet.dk
afdøde.dk

 FIND DIN LOKALE BEDEMAND

RING DØGNET RUNDT

52 112 112